Місто контрастів: луцька чиновниця показала колоритні фото з Касабланки

0
4
Місто контрастів: луцька чиновниця показала колоритні фото з Касабланки
Заступник начальника відділу інвестиційної політики департаменту економічної політики у Луцькій міській раді Юлія Євпак показала фото з Касабланки, що в Марокко.

Світлинами вона поділилася на власній сторінці у «Фейсбуці».

«Касабланка («білий дім») – місто контрастів: поруч з величчю та розкішшю мечетей та luxury-закладів – повне бідоття; сучасність та технології до нашої ери – в постійному тандемі крок за кроком, на зустріч неминучим перетворенням цієї країни в бік цивілізаційного прогресу», – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атлантичний океан: луцька чиновниця показала фото з відпочинку

Юлія написала, що враження від міста в неї лишилися двоякі.

«Тут до тебе приходить розуміння, що Марокко – зовсім навіть не Турція, а з європейського – лише французька мова (порівнювати з Європою – нема сенсу взагалі) та близькість до кордону. Колоритно, незвично, кавово», – написала жінка.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні