«Волинь» на виїзді зіграла внічию

0
0
«Волинь» на виїзді зіграла внічию
На виїзному матчі з «Колосом» «Волинь» зіграла внічию.

Матч відбувся у суботу, 6-го жовтня, - повідомляє "UA. Футбол".

Нагадаємо, напередодні виїзного матчу з «Колосом» футболісти «Волині» ходили до церкви, аби помолитися.

З перших хвилин у Ковалівці м'ячем заволоділи гості, які частіше організовували свої атаки. Особливо активним був лівий фланг, де працював Цюпа і куди регулярно зміщувався Карпенко.

Однак вся ця активність загасала в штрафному майданчику, куди "хрестоносці" проникали все ж рідко. Удар зі штрафного від Кожанова, що прийшов у стінку, ось і все, що можна згадати біля воріт Яшкова до перерви. Ще в одному епізоді захисник "Колоса" зрізав м'яч у власні ворота після боротьби з форвардом суперника, але м'яч пішов на кутовий.

Зате біля протилежних воріт господарі, що добровільно віддали м'яч супернику, були гострішими. Нехтій в останній третині першого тайму виходив один на один, але Неділько впорався із загрозою.

Однак після цього моменту господарям вдалося змістити акценти в грі ближче до половини поля "Волині". Активністю відрізнялися Морозко і Задоя, які створювали небезпечні моменти для Бондаренка. У найбільш гольовій ситуації арбітри зафіксували у Олександра офсайд.

У ворота суперників "Колоса" і "Волині" в нинішньому сезоні арбітри ставили пенальті найбільш часто. Символічно, що і очна зустріч не обійшлася без подібного роду суддівського покарання. Заробив одинадцятиметровий Андрій Яковлєв, він же привів вирок в дію, хоча на поле знаходився і Денис Кожанов, який забив вже п'ять голів "з точки" в ході чемпіонату.

У дебюті другого тайму господарі, які перейшли на більш агресивну схему 4-4-2, зуміли зрівняти рахунок. Правий захисник Сахневич навісив у штрафний майданчик, захисник вибив м'яч головою, але недалеко і лівий гравець оборони "Колоса" Олександр Чорноморець потужним ударом з напівльоту прошив руки воротаря.

Вихід на заміну новачків команд Младена Бартуловіча і Руслана Кісіля змістив акценти в їх атаках, правда більш частими були випади господарів.

Помилка Неділька на виході призвела до найбільш небезпечного моменту, але підстрахували захисники. Біля володінь Яшкова супер-шанс був у Кожанова, але воротар "Колоса" зіграв блискуче в ближньому бою. Вже в компенсований час Кісіль міг стати героєм поєдинку, та м'яч після його удару розминувся зі стійкою. В результаті зустріч так і закінчилася внічию, яка більше на руку "Дніпру-1".

"Колос" — "Волинь" 1:1 (0:1).

Голи: Чорноморець (50) — Яковлєв (41 пен).

"Колос": Яшков, Сахневич, Гавриш, Максименко, Чорноморець, Мілько, Задоя (Поздєєв 46), Кізілатеш (Ільїн, 46), Морозко (Кісіль 69), Нехтій (Костишин 72), Бондаренко (Лисенко 53).

"Волинь": Неділько, Сімінін, Болденков, Горопевшек, Цюпа, Курко, Неплях, Яковлєв(Зінкевич 90+2), Кожанов (Кравченко 75), Карпенко (Бартулович 63), Козьбан (Петько 84).

Попередження: Яковлєв (45+1); Цюпа (54); Болденков (65); Курко (73).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні