Волинські футболісти перед грою ходять у церкву

3
9
Волинські футболісти перед грою ходять у церкву
Напередодні виїзного матчу з «Колосом», який відбудеться у суботу 6 жовтня, футболісти «Волині» ходили до церкви, аби помолитися.

Така практика,зі слів головного тренера команди Андрія Тлумака, є звичною. Про це він розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Перед одинадцятим туром Першої ліги «Волинь» та «Колос» мають по 22 очки, і лише за додатковими показниками команда з Ковалівки займає друге місце, тож виїзний матч у суботу можна назвати грою за 6 очок.

Як розповідає Андрій Тлумак, до матчу з «Колосом» команда готувалася у звичному режимі.

«Ми не робимо чогось такого надзвичайного, хоча розуміємо, що матч проти Ковалівки – це гра за 6 очок. Але зараз лише середина чемпіонату, тому робити ставку на якийсь один матч – це неправильно. Звичайно, ми будемо грати на перемогу, але ми готуємося до «Колоса», як до звичайного суперника», - зазначив наставник.

У четвер команда ходила до церкви, а опісля зробила спільне командне фото.

«Ми завжди ходимо до церкви, адже ми християни, хоча це не обов’язково, і це роблять лише ті гравці, які мають бажання», - каже Андрій Тлумак.



Заголовне фото: березень 2018 р., перед відновленням сезону в чемпіонаті України
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- не інакше!!!(
Відповісти
Може краще перестати по кабакам ходити!Більше толку буде.
Відповісти
У тебе в голові ПОЛОВА! ПІП завжди був, є і буде брихливим БІГ! Він ненажерливий, кровожадний, лицемірний! Піп навіть у казках разом з владою були і є визначенням ЗЛА!!! І бар, чи лісопильня, чи лікарня, до таоєї полови немабть ніякого стосунку! Церква- ЦЕ БІЗНЕС, не більше!!!((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні