Цукерки з хробаками: виробник перевірив магазин у Луцьку

1
7
Цукерки з хробаками: виробник перевірив магазин у Луцьку
У Луцьку перевірили магазин, в якому нещодавно жінка купила цукерки з хробаками.

Про це повідомила прес-служба в офіційному листі для інтернет-видання «Волинь24».

«Шановна пані Ліно, Нам дуже прикро, що через недбале зберігання нашої продукції Ви не змогли поласувати цукерками «КОНТІ». Ми готові надати наші цукерки, що зберігалися у відповідних умовах. Після оприлюднення допису наш представник відвідав торгову точку та провів візуальний аналіз умов зберігання продукції», – йдеться в офіційному повідомленні.

Також прес-служба «КОНТІ» переконує, що компанія контролює якість продукції на всіх етапах виробництва.

«Представникам торгової точки були передані наші рекомендації щодо дотримання умов зберігання, оскільки зазначена Вами ситуація виникла не тільки з нашою продукцією. Ми будемо тримати на контролі даний інцидент. Зазначимо, що ми пильно контролюємо якість нашої продукції на всіх етапах виробництва, адже стратегія компанії «КОНТІ» в галузі безпеки та якості – це відповідність виробленої продукції вимогам Європейського Співтовариства. На підприємстві впроваджена Система менеджменту безпеки та якості за стандартами ISO 9001:2008», – пишуть у відповіді.

Також у компанії просять повідомляти про будь-які порушення зберігання продукції.

«Компанія «КОНТІ» вживає необхідних заходів для уникнення подібних ситуацій. Проте, якщо Ви, попри усі наші зусилля, помітите будь-які порушення умов зберігання нашої продукції або виявите у продажу прострочений товар, будь ласка, зателефонуйте нам на лінію турботи «КОНТІ» +38 (062) 724 20 50 або напишіть на електронну адресу: konti@konti.com», – зазначають у прес-службі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я теж не люблю цукерків з хробаками... Але чому ви не фотографуєте і не виставляєте в фб вишні, черешні, гриби, яблука, з черв"яками. Або хутряні і вовняні речі, які поіла моль???? В цукерках ця ж моль, і вберегтися від неі (якщо в продуктах є натуральні інгредієнти ) неможливо. Так ,як від фруктово-овочевої мошки, або ос влітку. А сушку варто залишити відкритою на короткий час - все моль уже тут,як тут))) І навіть, якщо передивлятися регулярно цукерки - вона все одно десь залетить і причаіться. Радує тільки те, що є ще там щось натуральне.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні