--> У Луцьку жінка придбала цукерки з хробаками. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку жінка придбала цукерки з хробаками. ФОТО

3
-3
У  Луцьку жінка придбала цукерки з хробаками. ФОТО
У Луцьку Ліна Вдовиченко придбала цукерки з хробаками.

Про це жінка повідомляє у групі «Теревені про Луцьк» у «Фейсбуці».

«Як вам сюрприз? Цукерки з магазину по вулиці Кравчука 17», - йдеться в дописі.

«Там ще не так давно був різкий запах мишей, продавець сказала, що з цим боряться! Живий куточок», – пишуть у коментарях користувачі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як можна таке гівно купляти? Конті - це ж самі гірші цукерки!!!!!!!!!!!!! Дешеве гівно!
Відповісти
Шановна пані Ліно,

Нам дуже прикро, що через недбале зберігання нашої продукції Ви не змогли поласувати цукерками «КОНТІ». Ми готові надати наші цукерки, що зберігалися у відповідних умовах.

Після оприлюднення допису наш представник відвідав торгову точку та провів візуальний аналіз умов зберігання продукції. Представникам торгової точки були передані наші рекомендації щодо дотримання умов зберігання, оскільки зазначена Вами ситуація виникла не тільки з нашою продукцією. Ми будемо тримати на контролі даний інцидент.

Зазначимо, що ми пильно контролюємо якість нашої продукції на всіх етапах виробництва, адже стратегія компанії «КОНТІ» в галузі безпеки та якості – це відповідність виробленої продукції вимогам Європейського Співтовариства. На підприємстві впроваджена Система менеджменту безпеки та якості за стандартами ISO 9001:2008.

Компанія «КОНТІ» вживає необхідних заходів для уникнення подібних ситуацій. Проте, якщо Ви, попри усі наші зусилля, помітите будь-які порушення умов зберігання нашої продукції або виявите у продажу прострочений товар, будь ласка, зателефонуйте нам на лінію турботи «КОНТІ» +38 (062) 724 20 50 або напишіть на електронну адресу: konti@konti.com. Ми будемо дуже вдячні Вам за допомогу!


З повагою,
Прес-служба АТ «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «КОНТІ»

04.10.2018
Відповісти
м. Костянтинiвка, Донецька обл. Україна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні