«Вона обдурила Луцькраду»: чому не працює вбиральня у центрі Луцька

3
2
«Вона обдурила Луцькраду»: чому не працює вбиральня у центрі Луцька
Громадська вбиральня, яка знаходиться на Театральному майдані у Луцьку, не запрацює у 2018 році.

Про це стало відомо під час виконавчого комітету Луцькради у середу, 3 жовтня.

Нагадаємо, приміщення вбиральні віддавали в оренду «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС» за умови, що туалет почне працювати 15 серпня 2018 року. Однак, нині зі слів депутатів від більшості, підприємець не може навести лад без права оренди земельної ділянки.

Зауважимо, цю ділянку більше десяти років орендував підприємець Роман Патлашинський. Він неодноразово обіцяв відновити туалет, однак цього не зробив.

У листопаді 2017 року мерія віддала будівлю в оренду на три роки фірмі «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС». Тепер же представники підприємства попросили віддати їм і земельну ділянку.

Цікаво, що власницею і керівницею «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІСУ» є Інна Танзе. Вона – сестра дружини депутата Луцької міської ради Сергія Були Ірини Стецюк.

Так, начальниця відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко розповіла, що орендар просить внести зміни до виконавчого комітету.

«За умовами договору, вбиральню мали відремонтувати, однак ремонт там не проводився. Також вона мусила запрацювати ще в серпні. Орендар звернувся до нас з листом, в якому просить дати їй час до 1 квітня 2019 року. Їй треба ще погодити документи з архітектурою, розібратися із земельною ділянкою», - зазначила посадовиця.

Натомість член виконавчого комітету Луцькради Ігор Алєєксєв зауважив, що орендар просто надурив мерію, а відтак рекомендує не підтримувати це проект рішення.

«Людина просто надурила Луцьку міську раду. Вона взялася і не виконала обіцяного. Навіщо ж вона брала на себе зобов’язання? Вона обманула міську раду. Вважаю, що свій шанс вона вже використала», - виступив Ігор Алєксєєв.

Натомість секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт заявив, що у орендаря дійсно було одне «технічне» питання із земельною ділянкою, яке вирішили тільки на нещодавній сесії Луцькради.

Натомість члени виконкому підтримали проект рішення. Відтак вбиральня у центрі Луцька мусить запрацювати 1 квітня наступного року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер така Луцька влада змінює правила тільки для своїх, вибираєм їх далі і вони краще заживуть, а всі інші в жопі
Відповісти
Укроп нездатний туалет організувати у місті.
Відповісти
першого квітня посміємось з цього цирку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні