У Луцьку над громадським туалетом збудують кафе

3
1
У Луцьку над громадським туалетом збудують кафе
У Луцьку дозволили збудувати кафе над громадською вбиральнею, що на Театральному майдані.

Про це стало відомо у середу, 25 липня, під час сесії Луцької міської ради.

Ділянку на Театральному майдані, яку наразі орендує департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, передали в суборенду підприємству «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС».

Підприємці планують відновити туалет у підземному приміщенні, а над ним збудувати виставкову залу і кафе. Площа ділянки – 0,284 гектара.

Зауважимо, цю ділянку більше десяти років орендував підприємець Роман Патлашинський. Він неодноразово обіцяв відновити туалет, однак цього не зробив.

У листопаді 2017 року мерія віддала будівлю в оренду на три роки фірмі «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС». Тепер же представники підприємства попросили віддати їм і земельну ділянку.

Цікаво, що власницею і керівницею «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІСУ» є Інна Танзе. Вона – сестра дружини депутата Луцької міської ради Сергія Були Ірини Стецюк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Зі смаком: вчителька відхватила туалет у центрі Луцька без конкурсу


Приміщення вбиральні віддавали в оренду «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС» за умови, що туалет почне працювати 15 серпня 2018 року. Однак, нині зі слів депутатів від більшості, підприємець не може навести лад без права оренди земельної ділянки.

«Ми знову маємо справу з недобросовісним орендарем», - зауважила депутат Алла Надточій.

«Дивіться, щоб на Театральному майдані не виріс новий «Егоїст» (йдеться про житловий комплекс, пов’язаний з депутатом Сергієм Булою), - додала Юлія Вусенко.

Врешті, 22 депутати проголосували за те, щоб віддати землю під туалетом в оренду «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІСУ»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
просир"єм луцьк, в самому прямому розумінні
Відповісти
хіба так важео зробити там комунальний туалет... знову якусь багатоповерхову порнографію з будками збудують..... чомусь Тамтам та Ювант можуть утримувати свої клозети, а жкг не може.
Відповісти
центру не потрібна ще одна ригаловка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні