«Тим часом вони продовжують дохнути»: луцький фотограф показав тварин у КП «Ласка»

5
0
«Тим часом вони продовжують дохнути»: луцький фотограф показав  тварин у КП «Ласка»
Луцький фотограф Павло Березюк показав закулісся КП "Ласка".

Світлини він опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, у Луцьку через зміну керівника КП «Ласка» звільнилося багато працівників. У серпні керівником «Ласки» стала Наталія Рудь. Директорка департаменту бюджету та фінансів Лілія Єлова стверджує, що колишні працівники комунального підприємства забрали зарплати більше, ніж планувалося протягом року.

"Це зрозуміло, що у всьому винуваті "попєрєднікі", але на жаль змін я теж не побачив. Ні конкретних відповідей, ні бачення майбутнього, ні дій, ні планів. Все в загальних рисах і високими словами. Тим часом вони продовжують дохнути. Бігати по вулицях. Хворіти. А кошти іти кудись туди", - підписав світлини фотограф.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви серйозно, пане фотограф?
Мені здається ви як і вся наша країна: сподівається, що хтось прийде, все за вас зробить і зразу все стане добре та й так як ви хочет. Та ще й безкоштовно!
Як може щось змінитись за 2-3 місяці? Якщо воно руйнувалось роками! Коли директор просить постійно не підкидати малечу на поріг закладу, бо вони гинуть від інфекцій! Коли немає кому і за які кошти зробити хоча б прийнятні умови для тварин!
Що ж ви хочете? Що ви зробили для того, щоб стан там став кращий? Тільки критика тут не допоможе
Відповісти
Я би запропонувала цьому фотографу разом з новим директором походити на роботу з 9,00 і до .... ночі і побачити, яка вона робота з середини. А він часом не подивився ту машину, яку Новарчук купила у квітні за 170 тис грн? Металобрухт....То це гроші пішли туди, куди треба? А будівлю, в якій зараз працює новий колектив він теж бачив без опалення, БЕЗ ВОДИ, БЕЗ КАНАЛІЗАЦІЇ... І це доречі - ТРУПАРНЯ!!! Я взагалі сумніваюсь, що попереднє кервництво там працювало, бо як можна там працювати взимку?! Зато зараз Новарчук відкриває стерилізаційний центр. А за які такі кошти? Особливо я знаю, що зараз новий колектив дійсо робить все можливе аби привести до ладу роботу підприємства. І ще, хай би показав той Березюк стерилізаційний кабінет та післяопераційний відділ для тварин. За шість років не зробити нормальних умов для роботи працівників закладу і зробити свінарнік, а не приміщення для тварин після операції...Оце досягнення Новарчук і Ко!!!
Відповісти
Найлегше говорити, що нічого не змінилось. П. Березюку лиш поляпати, а самому щось зробити?
Відповісти
Нічого не змінилося? Фотограф показав фото з рая, навідміну від тих, що були зроблені при Новарчук. Там тварини сиділи в лайні і злизували своі ж фекаліі та риготину з підлоги.
Відповісти
Хехе, маленький мальчик с глупым выражением на физиономии мнит себя фотографом))) Все увидели изменения после новарчук, но только он остался слеп и кто назвал его фотографом? слепой фотограф - оксюморон
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні