Колишні працівники «Ласки» вибрали весь фонд зарплати

1
1
Колишні працівники «Ласки» вибрали весь фонд зарплати
Колишні працівники комунального підприємства «Ласка» забрали зарплати більше, ніж планувалося протягом року, повідомила на сесії Луцької міської ради директор департаменту бюджету та фінансів Лілія Єлова. Тому з міського бюджету підприємству "докинуть" 200 тисяч гривень. Про це стало віядомо у середу 26 вересня, пише інформаційне агентство «ВолиньPost».

У Луцьку через зміну керівника КП «Ласка» звільнилося багато працівників. У серпні керівником «Ласки» стала Наталія Рудь.

Директор департаменту бюджету та фінансів Лілія Єлова розповіла, що з бюджету міста виділять 200 тисяч гривень на зарплати працівникам притулку для тварин.

«На підприємстві звільнилося багато людей через зміну керівника. Вони отримали компенсацію за невикористані відпустки і забрали більше, ніж планувалося протягом року», – сказала Єлова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
о, вони забрали не лише компенсацію.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні