Волинські газовики готуються до акцій протесту у Києві

4
3
Волинські газовики готуються до акцій протесту у Києві
Працівники «Волиньгазу» готуються до акцій протесту у Києві.

Про це йшла мова 27 вересня під час прес-конференції в Луцьку, пише
«Район.Луцьк».

Від початку року з «Волиньгазу» звільнились 116 працівників, а за останні півтора року - майже 400 фахівців, що становить 25% колективу.

Основна причина втрати кваліфікованих кадрів - низькі зарплати на підприємстві.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинські газовики розповіли про 40-мільйонні збитки

Тому профспілка працівників газових господарств обіцяє організувати акції протесту в Києві.

Подальший масовий відтік кваліфікованих кадрів з компанії призведе до проблем з утриманням газопроводів у належному стані, виконання програм із їхньої модернізації, а найголовніше - можуть виникнути складнощі із забезпеченням безперебійного та безаварійного постачання газу споживачам області.

«Це просто абсурд, коли люди, які щодня обслуговують понад 8 тисяч газових мереж Волині, виконують небезпечні роботи, адже газ – вибухонебезпечна речовина, приїжджають на виклики споживачів та ліквідовують аварійні ситуації, елементарно не мають коштів забезпечити, прогодувати свої сім’ї, купити ліки». - зазначив голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

"Колектив доведено до відчаю, і ми готові до рішучих кроків. Уже 2-го жовтня плануємо взяти участь у всеукраїнській акції протесту під НКРЕКП. Ми хочемо, аби нас нарешті почули!», - додав він.

До слова, аналогічна ситуація із відтоком кадрів по всій Україні, в усіх обласних газових підприємствах. Цього року в облгазах звільнилось уже більше 5 400 висококваліфікованих спеціалістів, фактично понад 10% всіх працюючих.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а скільки з того числа звільнилося начальників?Мабуть жодного! І що тим начальникам заважає, за відсутності підлеглих, взяти ключа в руки і піти обслуговувати газопроводи?Або вони нічого не знають в обслуговуванні,або дуже відірвані він реальності. Може їхати страйкувати треба не в Київ, а десь під Луцьком,під котеджами топ менеджерів від газу.
Відповісти
Чому під НКРЄКП?Вам потрібно протестувати в Автрії у м.Відень,там ваш "шеф",в якого більшість акцій "Волиньгазу",а решта в офшорних компаніях Кіпру.То при чому тут держава?Ви 100%приватна компанія і платіть людям пристойну зарплату,то і працювати будуть,а то тільки брешете.Якщо вам боргують,то до суду,а якщо не спроможні господарювати,то оголосіть банкрутство.
Відповісти
Коротя не хоче собі зменшити зарплату, щоб роботягам більше платити? Там таких Короть цілий вагон і маленька тачка. Контора приватна. Пуй вам, а не підвищення ціни. Не хочеш платити роботягам, сам працюй. Не вмієш працювати, іди на ... . Ти фіг слюсаря чи зварювальника знайдеш, а на твоє місце 20 чоловік є, бо з твоїми талантами придурків вистачає, а роботяга ні. Докерувались придурки.
Відповісти
Реально бред! Приватна компанія, яка косить бабло вагонами у невисоких зарплатах своїх працівників звинувачує НКРЕП. Колосальні гроші відмиваються якеюсь шарашкіною канторою (хоча по факту роботи виконують працівники Волиньгазу) по встановленню автоматичних засобів обліку споживання газу на підприємствах. Це свідома гра іманіпуляція звичайними людьми, щоб прикрити своє обжиральство.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні