Якщо депутати не проголосують, дамо бійцям їх номери телефонів, - Савченко про гроші на реабілітаційний центр

2
-1
Якщо депутати не проголосують, дамо бійцям їх номери телефонів, - Савченко про гроші на реабілітаційний центр
Олександр Савченко заявив, що дасть атовцям контакти депутатів, які не проголосують за виділення грошей на реабілітаційний центр. Мовляв, нехай самі пояснюють причини.

Про це йшлося у четвер, 20 вересня, під час наради в ОДА, - пише Інформаційне агентство ВолиньPost.

За словами Олександра Савченка, 26 вересня відбудеться 21 сесія обласної ради, де розглянуть і зміни до бюджету. Одна з них стосується виділення коштів на реабілітаційний центр для воїнів.

Нагадаємо, у серпні депутати Луцької міської ради «перекинули» 5 мільйонів гривень з будівництва реабілітаційного центру для воїнів АТО на школу №27. Радник голови ОДА Денис П’ятигорець тоді повідомив, що під час сесії обласної ради у вересні можна буде виділити 5 мільйонів гривень на центр для атовців.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Депутати витирають об атовців ноги»: у Луцьку військовий хотів себе підпалити

«Я закликаю депутатів проголосувати за виділення коштів тим, хто нас захищає. Якщо ж депутати не підтримають це питання, то дамо бійцям список їх імен і номери телефонів. Нехай пояснюють, чому не виділили гроші, нехай відповідають. Я знайду методи», - наголосив очільник краю.

Олександр Савченко закликав обранців громади відповідально поставитися до питання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я за реабілітаційний центр, але ппроти таких ультиматимумів (можна навіть сказати погроз) особливо від посадовців типу губернатора, якось не личить це..
Відповісти
Губернатор справжній Герой!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні