--> Луцькі медики прокоментували інцидент зі «швидкою», яка підвозила жінку з пакетами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі медики прокоментували інцидент зі «швидкою», яка підвозила жінку з пакетами

1
3
Луцькі медики прокоментували інцидент зі «швидкою», яка підвозила жінку з пакетами
«Швидка», яка нібито підвозила лучанку з пакетами, насправді везла пацієнту в лікарню.

Про це розповів завідувач оперативної диспетчерської Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов, - пише Перший.

Нагадаємо, лучанка Ірина Нароцька заявила у Фейсбуці, що увечері 17 вересня вона стала свідком ситуації на дорозі, коли всі автомобілі пропустили «швидку», бо та їхала зі спецсигналами. На проспекті Грушевського машина медиків зупинилася, з неї нібито вийшла «жіночка з двома торбами».

«Санітарні автомобілі наявні у всіх медустановах області. З допису лучанки не видно, чия це машина. Наші всі автомобілі мають бортовий номер – це 4 цифри, які знаходяться на задній частині автомобіля вгорі», – пояснив Андрій Абрамов.

Він зазначив, що оскільки номер автомобіля, як і час, коли трапилася описана подія, невідомі, медики не можуть стверджувати, що вони знайшли саме ту машину, про яку писала лучанка.

Однак Абрамов заявив, що їм вдалося зафіксувати одну зі «швидких» області, яка дійсно зупинялася на Грушевського і з неї виходила жінка. За його словами, у кареті на той момент знаходилася пацієнтка, яку медики везли в інфекційну лікарню. Разом з нею у «швидкій» їхала її родичка, яка, ймовірно, хотіла супроводжувати хвору. Однак згодом жінка передумала і попросила її висадити. Зупинка зайняла 12 секунд, стверджує Андрій.

Медик запевняє: фельдшер вказаної бригади написав пояснення, в якому йдеться про родичку хворої «з жіночою сумочкою», а не про жінку «з двома торбами», як це описала очевидиця у Фейсбуці.

Тож Абрамов наголосив – усім, хто стає свідками прикрих подій за участі «швидкої», звертати увагу на номер автомобіля, аби в установі було легше з’ясувати усі обставини і виправити помилки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не дивина. Працівники міськради постійно використовують службовий транспорт для особистих цілей. Поїздки в магазинах,відвозка дітей, підвозка до поїздів та в аеропорт. також возять родичей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні