Замість таксі: «швидка» підвозила жінку з пакетами

5
3
Замість таксі: «швидка» підвозила жінку з пакетами
У Луцьку «швидка» їхала зі спецсигналами, бо підвозила «жіночку з двома торбами».

Про це написала Ірина Навроцька у групі «Теревені про Луцьк» у «Фейсбуці».

«Одвічне запитання, чому українці не пропускають машину швидкої допомоги. Вчора ввечері бачила картину: «летить» швидка допомога з сиреною на всю вулицю, з мигалками. Машини з'їхали, щоб пропустити, люди дивляться з запитанням, що сталося», – йдеться в дописі.

За словами лучанки, «швидка» зупинилася на проспекті Грушевського. З машини вийшла жінка з двома торбами.

«Спокійнісінько йде собі в бік Укртелекому. А «швидка» поїхала далі. І це побачила маса людей. І завтра ці люди просто не пропустять таку от швидку допомогу, бо вона знов може везти якусь тьотю, яка лінується пройтися своїм ходом або поїхати звичайним транспортом», – зазначається в дописі.

«А при виклику часом кажуть, що нема машини. Бо вони, вибачте, тьоть катають з сиреною. Я розумію, що жінка могла запізнюватися, що вона має доступ до машини «швидкої допомоги», але треба і честь знати. А не запитувати, чому не пропускають», – обурюється жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які мерзотники!!!
Відповісти
то не тьотя, а лікарка їхала з роботи....хворі гостинців надавали, а тут по дорозі до хворого чому не під'їхати?
Відповісти
а цигани використовують швидку як таксі не тільки по луцьку,а й по області і ніхто не може нічого зробити,то це нормально,а тут раз побачили і вже гвалту наробили!
Відповісти
Здивувала ! Сидориху ще на зорі незалежності швидка возила на шопінг
Відповісти
Перш ніж паскудити медицину,треба розібратись детально в ситуації,а ще краще підіть і попрацюйте на тих умовах що працюють медпрацівники. Дякуйте, що взагалі ще швидка їздить. Той хто тільки критикує,переважно сам для держави нічого не робить. А не подобатись держава, ніхто вас тут не тримає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні