У День жалоби в центрі Луцька – дискотека. ФОТО, ВІДЕО

3
5
У День жалоби в центрі Луцька – дискотека. ФОТО, ВІДЕО
У День жалоби на Театральному майдані у Луцьку вуличний музикант влаштував дискотеку на барабанах.

Нагадаємо, у зв’язку з перепохованням останків загиблого під час виконання завдань антитерористичної операції військовослужбовця Юрія Лавренчука вівторок, 18 вересня, оголошено Днем жалоби.

На знак скорботи на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності приспустили Державний прапор України з чорною стрічкою.

Також у Луцьку мали б обмежети проведення розважально-концертних заходів на території міста, заборонити звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Однак у центрі міста вуличний музика розмістив ударну установку, на якій грає на повну. Лучани охоче кидають музиці гроші, а деякі навіть підтанцьовують.






Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Патріоти де? Маршрутки гамселять??
Відповісти
Та до ср..и поліцейським та жалоба! От валить мужик на бубнах хіти, бабкі заробляє. 30 відсотків віддає "стражам порядку" . І всі в шекаладі!!!1
Відповісти
Він мабуть хліба хоче купити . 1 вже не допоможе м він в 2014 помер . То може в 2030 теж жалоба буде . Дурбецили допомагаєте живим
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні