Лучани вибороли ремонт популярного дитячого майданчика

0
1
Лучани вибороли ремонт популярного дитячого майданчика
На проспекті Молоді у Луцьку знесуть дитячий майданчик, натомість встановлять нове обладнання.

Про це стало відомо у п’ятницю, 14 вересня, під час позачергового виконавчого комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, 27 серпня на сайті Єдиної системи місцевих ініціатив лучанин Михайло Шелеп зареєстрував петицію з вимогою відремонтувати майданчик на проспекті Молоді у Луцьку.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив про те, що у мерії вирішили виділити кошти на демонтаж та подальше встановлення нового дитячого ігрового комплексу.

Директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Ігор Крась розповів, що на стан цього дитячого майданчика вже декілька місяць поспіль скаржаться лучани. Комісія міськради під час виїзного обстеження зробила висновок, що майданчик знаходиться у аварійному стані і потребує нового обладнання.

«Там є петиція, і була куча звернень щодо цього майданчика. Ми були там, зробили обстеження. Там і цвяхи стирчать, і дерев’яні конструкції вже зламані. Пропонуємо демонтувати це все і встановити нове обладнання», - пояснив посадовець.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чи відремонтують аварійний дитмайданчик на Молоді у Луцьку. ВІДЕО


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні