Чи відремонтують аварійний дитмайданчик на Молоді у Луцьку? ВІДЕО

0
17
Чи відремонтують аварійний дитмайданчик на Молоді у Луцьку? ВІДЕО
Потрощений і небезпечний для дітей. Лучани скаржаться, що гірки та гойдалки на дитячому майданчику, що на проспекті Молоді - зламані і не придатні для гри.

Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».

На майданчику завжди повно дітей, адже ця ігрова зона - найбільша у районі. Втім, дехто з батьків своїх дітей на небезпечні драбини та ковзанки не відпускає. Їх діти граються поблизу - у класики. Інші ж малюки запевняють, їм не страшно, головне бути обережними.

Задля безпечної забави, на офіційному сайті Луцької міської ради ініціювали петицію про те, аби відремонтувати дитячий майданчик. Для того, щоб владці на неї відреагували потрібно зібрати триста підписів.

У свою чергу у міській раді кажуть, що у найближчі декілька днів виїдуть на об'єкт аби оглянути майданчик.

«Ремонт, який пов’язаний з усуненням тих недоліків, які призводять до поранення дітей, звичайно, ми проведемо. Що стосується капітального ремонту, треба розібратися, чи у нас передбачений у плані ремонт цього дитячого майданчика», - розповів секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.

Коли точно гойдалки відремонтують, у міській раді поки не беруться прогнозувати.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні