Судитимуть волинянина, який торгував людьми

0
7
Судитимуть волинянина, який торгував людьми
В суд передали матеріали кримінального провадження щодо волинянина, який відправляв людей у Білорусь з метою трудової експлуатації.

Нині прокуратурою області обвинувальний акт по справі скеровано до суду, – пише прес-служба ГУ НП у Волинській області.

Нагадаємо, на початку 2018 року викрили незаконну діяльність 26-річного волинянина, який у 2016 році завербував і перемістив до Республіки Білорусь чотирьох волинян з метою примусової трудової експлуатації.

Зловмисник обіцяв потерпілим, що влаштує їх на роботу в колгоспі в сусідній державі. Переправивши волинян через державний кордон, правопорушник здійснював їх примусову трудову експлуатацію.

Чоловіка взяли під варту та оголосили йому підозру в скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Загалом поліцейськими доведено причетність волинянина до незаконної трудової експлуатації відносно дев’яти осіб.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні