Волинянин влаштовував людей на роботу в колгосп і забирав у них документи

2
0
Волинянин влаштовував людей на роботу в колгосп і забирав у них документи
26-річний житель Володимира-Волинського із січня по травень 2016 року завербував та перемістив до Республіки Білорусь чотирьох волинян.

У середу, 21 лютого зловмисника взяли під варту та оголосили йому підозру в скоєнні злочину, - повідомляє поліція Волині.

«Зловмисник обіцяв потерпілим, що влаштує їх на роботу в колгоспі в сусідній державі. Переправивши волинян через державний кордон, правопорушник здійснював їх примусову трудову експлуатацію. На даний час йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України.

Суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті, зокрема, передбачає позбавлення волі строком від п’яти до 12 років з конфіскацією майна», – повідомив керівник головного управління Нацполіції у Волинській області Петро Шпига.

Зловмисник забрав у заробітчан документи, здійснював тиск та залякував їх. Заробітну плату потерпілих волинянин привласнював.

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні правопорушника поліцейські виявили ще двох осіб, які, можливо, також незаконно експлуатувалися ним. За цим фактом поліція проводить перевірку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

You have the most effective sites.
Вижте и страницата ми

http://www.hdfeed.co.kr/bbs/board.php?bo_table=04_02&wr_id=11061 Онлайн маркетинг

=777?
Відповісти

Great website! It looks very good! Sustain the good job!
Вижте и страницата ми

https://pastelink.net/gbc8hink SEO консултация

=777?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні