«Обласна рада обіцяла шукати місце»: у Луцькраді вирішують долю «Освіти»

1
-1
«Обласна рада обіцяла шукати місце»: у Луцькраді вирішують долю «Освіти»
У Луцькій міській раді вирішують долю найстарішої книгарні Луцька «Освіта», яку хочуть перенести із центру міста на проспект Перемоги, 14.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 46-ої сесії Луцької міської ради у середу, 29 серпня.

Нагадаємо, приміщення у центрі Луцька, де знаходиться книгарня «Освіта», хочуть продати. Напередодні сесії Луцькради заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк підписав розпорядження про перенесення луцької книгарні «Освіта» на проспект Перемоги, 14.

Так, начальниця відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко розповіла, що напередодні сесії міської ради міська рада звернулася до Волинської обласної ради із проханням забезпечити комунальне підприємство «Освіта» приміщенням для перенесення.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку збирають підписи на підтримку «Освіти»

«Після цього вони надіслали відповідь, що місце шукають. Так, був підготовлений проект рішення, де вказано, що після того, як орендар поверне приміщення, його виставлять на аукціон», - сказала Алла Грабко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто дасть відповідь, для якої падалі готують приміщення? Книгарню можна перенести в луцьку міськраду. І депутатики ближче до народу, і можливо хтось з них щось прочитає. Хоча якщо книга не про гроші, депутати такого читати не будуть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні