У Луцьку збирають підписи на підтримку «Освіти»

2
9
 У Луцьку збирають підписи на підтримку «Освіти»
У Луцьку на підтримку найстарішої книгарні міста «Освіта» збирають підписи.

Про це повідомила активістка Анастасія Хмарук у Фейсбуці.

«Друзі, я рідко висловлююсь стосовно громадських позицій, але тут тяжко утриматись....Як відомо , ставлять під сумнів існування нашої книгарні, що взяла свій початок з 1959 року... дуже шкода, що наші кафешки переповнені, а в таких місцях безлюдно...Невже наповнення шлунку важливіше за наповнення СЕБЕ?!», - обурилась вона.

«Багато хто скаже, що можна і через інтернет замовляти, а як же живе спілкування, дотик до паперу?!.... Сьогодні моя доця отримає чергову порцію пізнання, за що завжди безмежно вдячна цій книгарні і тим, хто там працює! І для тих, кому не байдужа подальша доля «Освіти» можете лишити свій підпис на підтримку!», - йдеться також у дописі.

Підписи можна залишити у самій книгарні «Освіта», що розташована на проспекті Волі,8 у Луцьку.

Нагадаємо, у Луцьку оголосили про намір продати два комунальних приміщення на проспекті Волі у Луцьку, які раніше займали книгарні «Освіта» і «Планета». Бюджет міста від цього може отримати 20 мільйонів гривень надходжень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підписами проблему не вирішити, а от зо три гранатомети владу переконали б швидше.
Відповісти
Можна і підпис поставити і книгу купити, а ще флешмоб організувати. Тримайтеся, підтримуємо! Було б добре щоб наші, Волинські, письменники взяли участь. А книги продавалися з автографом, зустрічами з авторами...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні