Україна вступить в НАТО і ЄС після 2025 року – волинський журналіст

2
4
Україна вступить в НАТО і ЄС після 2025 року – волинський журналіст
Україна вступить в НАТО і ЄС після 2025 року – вважає головний редактор газети «Волинь24» Святослав Лесюк.

Про це він написав в авторському блозі на сайті інтернет-видання «Волинь24».

Журналіст проаналізував виступ Президента України Петра Порошенка на святкуванні 27-ї річниці Незалежності України 24 серпня цього року у Києві.

«Як заявила канцлер ФРН Ангела Меркель після зустрічі з Путіним, Україна може розраховувати на прийом в Євросоюз тільки після вступу в це об’єднання країн Західних Балкан», – пише журналіст.

Він наголошує: «Як показує практика, ще жодна країна не стала членом ЄС без членства в Північноатлантичному альянсі». Отже, на думку Святослава Лесюка, Президент України у виступі на Майдані насамперед акцентував на вступі України до НАТО.

«А в разі прийому нас до у цей блок Росія просто змушена буде пристати на вимогу світової спільноти вивести свої збройні формування зі Сходу України, бо воювати з членом НАТО ще ніхто не наважувався, адже це – самогубство», – робить висновок журналіст.

Першою із країн Західних Балкан наблизилася до вступу в НАТО і ЄС Македонія, досягнувши порозуміння з Грецією про назву цієї країни, яку мають перейменувати на «Республіка Північна Македонія».

«Зміна назви цієї держави і вступ її в НАТО і Євросоюз покаже шлях іншим країнам Західних Балкан, насамперед Чорногорії, проти чого завжди виступала Росія. ЄС дає можливість цілому регіону стати членом союзу до 2025 року. А це означає, що шлях у НАТО і Євросоюз для України буде ще довшим. Хоча сучасний світ змінюється настільки швидко, що все може бути по-іншому», – зазначає Святослав Лесюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Святослав, аналізувати виступ брехливого бізнесмена який вважає себе президентом, неможливо. Він неодноразово брехав українцям, займається протиправним бізнесом займаючи посаду президента. Про це ви як розумна людина повинні писати, а не аналізувати пройдисвіта.
Відповісти
Після 2015 року не буде ні НАТО ні ЄС.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні