Джазовий фестиваль у Луцьку розпочався із хвилини мовчання

0
7
Джазовий фестиваль у Луцьку розпочався із хвилини мовчання
У стінах Луцького замку 25 серпня стартував Міжнародний джаз-фестиваль «ArtJazz».

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Організатор фестивалю, керівник ГО «Принцип» Віктор Грисюк зауважив, що напередодні початку заходу загинув на сході військовий-лучанин, тож фестиваль розпочали з хвилини мовчання.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Джазовий фестиваль у Луцьку через День жалоби не скасовуватимуть

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що джаз – це музика, яку треба не лише чути, а й вміти слухати, співпереживати їй, відчувати її.


Консул Генерального консульства Республіки Польща у луцьку Тереза Хрущ зауважила, що музика вільно перетинає кордони та долає перешкоди. Вона висловила сподівання, що ці музичні зустрічі допоможуть українцям, полякам та іншим народам взаємно зближуватися.


Президент Луцького джазового клубу Олег Баковський розповів, що фестиваль вирішили розпочати з імпровізації, виконання сентиментальних композицій Артуро Сандовала та Елли Фіцджеральд. Він наголосив, що джаз – це музика душі і побажав, щоб сьогодні душа кожного зі слухачів віднайшла для себе джаз.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні