Джазовий фестиваль у Луцьку через День жалоби не скасовуватимуть

2
-2
Джазовий фестиваль у Луцьку через День жалоби не скасовуватимуть
Концертну програму джазового фестивалю «Art Jazz 2018» 26 серпня, у День жалоби у Луцьку, не скасовуватимуть, проте скорегують.

Про це повідомили організатори у Фейсбуці.

Нагадаємо, в ніч на 23 серпня в результаті снайперського обстрілу загинув лейтенант 128-ї гірсько-піхотної бригади Георгій Ольховський. Кримчанин за походженням, в останні кілька років окупаці він із сім'єю проживав у Луцьку, тому місто оголосило нелідю, 26 серпня, Днем жалоби.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Коли і де поховають загиблого героя з Волині

Організатори Міжнародного джазового фестивалю «Art Jazz 2018», який проходить у Луцьку 25-26 серпня, висловили слова співчуття родині та близьким героя.

"Нам невимовно шкода, що війна забрала життя ще одного сміливця, патріота і захисника України. Сумуємо разом з усім містом і розпочнемо захід хвилиною мовчання в пам´ять про загиблого. Концертну програму другого фестивального дня скореговано, але скасовано не буде", - ідеться у повідомленні.

Зазначають, що Луцька міська рада погодила проведення фестивалю, незважаючи на сумні обставини, адже він не є комерційним, а соціальним проектом з благодійною складовою.

"Щорічно під час заходу ми збираємо кошти на підтримку наших бійців, військових госпіталів і реабілітаційні програми. Плануємо робити це і надалі", - запевнили організатори фестивалю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто придумав ДЕНЬ, чому не ХВИЛИНА жалоби!? Що за стадний безроссудливий інстинкт!??
Відповісти
От коли тебе хоронитимуть тоді і буде 5 секунд жалоби.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні