Конфлікт на луцькій автостанції триває. ВІДЕО

5
-4
Конфлікт на луцькій автостанції триває. ВІДЕО
Луцьку автостанцію вдруге погрожують закрити. Про це заявляє її керівниця. Усе через те, що муніципали хочуть знести блоки, які встановили працівники Волинського обласного підприємства автобусних станцій у понеділок, 6 серпня.

Якщо міська варта самостійно розпочне роботи з їх відвантаження, то будуть протести.

«Якщо будуть спроби знесення, то буде протидія, буде зупинка автостанції, техніка на автовокзал не зайде», - каже керівниця автстанції Наталія Гітун.

У свою чергу муніципали закликають автостанцію протягом найближчих чотирьох днів самостійно вивезти плити. Дозволів на їх розміщення ВОПАС немає.

«Ми наклеїли наклейки про демонтаж тих незаконно поставлених плит, щоб автостанція їх демонтувала самостійно. А в іншому випадку Луцька міська рада буде демонтовувати їх, як кіоски на комунальній землі», - розповіла телефоном директорка департаменту муніципальної варти ЛМР Юлія Сиротинська.

Конфлікт на автостанції триває уже тиждень. Усе почалося з того, що місцевий підприємець Юрій Герун заявив про те, що частина території автовокзалу належить йому і він планує там звести торговий центр. Чоловік навіть пригнав туди техніку і починав рити котлован.

Такі дії керівництво автостанції розцінює як рейдерське захоплення. Вони стверджують, що рішення міської ради на відведення земельної ділянки давно скасували в суді.

Власне після спроб підприємця почати будівництво на територію завезли бетонні плити, які нині хочуть знести муніципали. Блоки мали б бути перепоною для будівництва.

Поки усі роботи припинені, автостанція працює. Зараз у ситуації розбираються правоохоронці, триває слідство.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дешевого баригу Геруна кришує міськрада. Чиновники вже взяли хабаря за будівництво торгової халабуди на території автостанції.
Відповісти
лівоохоронці поставили два мішки. де буде більше - той правий
Відповісти
При Романюку М.Я. такого не було б, а ця влада, все віддає баригам, їм плювати на закони, думайте за кого голосувати в подальшому, щоб таких можновлавдців не привести до влади
Відповісти
Пора втрутитись генпрокурору, але юрка в запої.
Савченко який обіцяв розстрілювати обосцався.
Муніципальна поліція це тітушки. Начальник поліції риє бурштин авакову. Короче без калашів не розберешся.
Відповісти
покійний так само плював на закони і віддавав своїм баригам
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні