На Сході загинув лучанин: повідомили деталі трагедії

3
-1
На Сході загинув лучанин: повідомили деталі трагедії
В автомобіль, в якому перебував лучанин Андрій Єлістратов, влучила протитанкова ракета.

На брифінгу 9 серпня речник ООС підполковник Анатолій Стельмах повідомив, що напередодні близько 17.30 неподалік міста Золоте на Луганщині противник підступно обстріляв військовий та цивільний автомобілі із протитанкового ракетного комплексу, - пише Новинарня.

Внаслідок розриву протитанкової керованої ракети Андрій Єлістратов загинув, ще один військовослужбовець отримав поранення. Поранення також отримала цивільна особа.

Командир 14 омбр полковник Сергій Войченко на брифінгу уточнив: “Вчора близько 17.30 військовослужбовці одного з підрозділів бригади на автомобілі виїхали з району зосередження в район виконання завдань. Під час руху поблизу населеного пункту Золоте військовослужбовці зупинилися, аби допомогти пасажирам цивільного автомобіля, який зупинився посеред дороги та заважав дорожньому руху. У цей час, цією ж дорогою, додому поверталась жителька населеного пункту Катеринівка.

Наші військові ще не встигли запитати причину зупинки автомобіля, як пролунав вибух. З напрямку окупованого Молодіжного по автомобілю з нашими військовослужбовцями влучила ракета протитанкового ракетного комплексу. В результаті чого один військовослужбовець загинув та ще один отримав поранення. Також поранення зазнала цивільна жінка, що проходила поруч”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці вертайтеся додому. Задайте собі питання, що ви там робите? Захищаєте вітчизну? Чому ж тоді виродки порошенка,гройсмана, авакова, луценка не захищають батьківщину, а тому що їхня батьківщина долари. І ви прості хлопці віддаєте свої життя за чуже бабло. Не будьте сліпими!!!
Відповісти
його бідолашного силою тримали там??? тоже за бабло і пільги!
Відповісти
Якби убили хоча б одного американця в любій країні, то янки б усе кинули на захист американця! Тут убивпють українців, на своїй землі, а жиди владні тільки тішаться! Це що, поци готують тут собі нову Вітчизну!?((
Ми самі платимо за продовження війни, спонсоруємо її навіть офіційно! Хто ж сьогодні туди йде, це стопудовий НАЙМАНЕЦЬ! Тому як за гроші та ін. блага воюють саме найманці! ... Хмммм, хитровимахані жиди уміють робити бізнес на крові!( Так було завжди
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні