На Донбасі загинув військовий з Луцька

2
17
На Донбасі загинув військовий з Луцька
У зоні проведення операції Об'єднаних сил, поблизу Попасної, загинув військовослужбовець з Луцька - старший розвідник Андрій Єлістратов.

У автомобіль, в якому він перебував, влучила протитанкова ракета, - пишуть Волинські Новини.

Як повідомили на сторінці операції Об’єднаних сил, 8 серпня бойовики 44 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ, у тому числі двічі із важкого озброєння. Внаслідок бойових дій один захисник України загинув.

Інцидент трапився вночі, поблизу Попасної, що на Луганщині. Бойовики вистрілили з протитанкової ракети по автомобілю, в якому пребували військовослужбовці. Троє осіб отримали поранення, Андрій від отриманих травм загинув.

Юнак народився 1991 року, навчався в Луцькій ЗОШ №10, а згодом у волинському коледжі НУХТ. Працював у сфері ІТ, бухгалтером, неодружений. Пішов захищати Україну під час першої хвилі мобілізації, під час військових дій отримав поранення. Після цього вирішив підписати контракт, аби продовжити боронити Україну на сході, був старшим розвідником у складі 14-ї ОМБР.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нє - ну капець! Таке враження, що на Сході служать і гинуть одні волиняни-Лучани!!! А де зі східної України "герої"??? Сумщина, Чернигівщина, Харківщина, Миколаївщина...
Відповісти
Світла Пам'ять й Співчуття родині!!! Герої не вмирають!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні