Небезпечний двір: у Луцьку машини гасають під вікнами людей

2
4
Небезпечний двір: у Луцьку машини гасають під вікнами людей
Лучани обурюються: під вікнами їхніх будинків постійно шумно. Водії, бажаючи зрізати шлях до вулиці Привокзальної, або до нового житлового комплексу, замість центральної дороги їздять дворами.

На стінах одного з будинків уже виникли тріщини, а постійна вібрація загрожує новими ушкодженнями. Про це написав у Фейсбуці перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад після інспектування дворів на проспекті Перемоги.

«Тут взагалі відсутні тротуари, а дорога настільки вузька, що машини їздять майже під стінами старих будинків, яким уже по 60 років. На стінах одного з домів уже виникли тріщини, а постійна вібрація загрожує новими ушкодженнями. Навіть двері під’їзду тут небезпечно відкрити настіж, настільки близько проїжджають машини», - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани просять заборонити рух автомобілів дворами

Люди постійно виходять на дорогу і вимагають у водіїв об’їжджати їхні двори. Натомість часто чують грубі слова у відповідь.
Григорій Недопад пообіцяв лучанам у порядку виключення вирішити ситуацію і встановити обмежувачі руху.

«Для вирішення ситуації тут найближчим часом, в порядку виключення, будуть встановлені обмежувачі руху і знаки про заборону проїзду. Прохання до усіх водіїв поважати права інших людей на спокійне і безпечне життя!», - додав Григорій Недопад.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці нитики будували побут самі собі, зробили країну немічною, а зараз ниють! Що ж, по заслугам!
Відповісти
Найлегше неякісні ремонтні роботи списувати на проїзжаючі повз автомобілі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні