Лучани просять заборонити рух автомобілів дворами

4
-2
Лучани просять заборонити рух автомобілів дворами
Лучани просять міську владу посприяти у встановленні механічного блокувальника для автомобілів, щоб ті не їздили дворами на проспекті Грушевського.

Про це йдеться у зверненні Володимира Косінця, опублікованому на платформі «Відкрите місто».

Зі слів чоловіка, раніше у дворах лежали колеса, які перешкоджали рухові авто. Однак навесні 2018 року їх прибрали. Після цього рух машин знову пожвавився. Аби скоротити шлях від вокзалу, водії, особливо таксисти, частенько стали їздити дворами.

Володимир Косінець каже, що це створює певні незручності для мешканців будинків у цьому районі. Зокрема, батьки бояться за здоров’я дітей, які граються у дворі, на вулиці постійно шумно, проїжджі автомобілі розводять бруд і болото.

Також це створює дискомфорт для пішоходів, адже вулиця така вузька, що «пішохід повинен або дертися крізь кущі, або бігти вперед від автомобіля».

Чоловік пропонує перекрити проїжджу частину механічним блокувальником чи стовпцем, а ключі лишити мешканцям перших поверхів ближніх під'їздів.

Карта руху авто: червона лінія - проїзд по проспекту Грушевського, синя - через двори)
Карта руху авто: червона лінія - проїзд по проспекту Грушевського, синя - через двори)




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спасибi за план
Теж буду там iздити
Набагато зручнiше, нiж по проспекту
Відповісти
Люди- кретини! Чим бідніші, тим тупориліші!(
Відповісти
Перекопайте двір екскаватором. Центральна вулиця вам не створює незручностей? Може теж перегородити і ключі вам віддати? Навіщо ключі, хочете мати можливість машиною заїхати? А незручності, безпека? Чи це не для вас? Екскаватор і ходи пішки розумник. І на центральні дороги не лізь, бо ти комусь заважаєш. Розвелося "хазяїв" із соціальними ініціативами. Купи хату або вали в новобудови зі своїми пропозиціями. І то будуть сусіди заважати.
Відповісти
Ці наєзднікі не можуть підняти свою дупу та пройтись,за кермом не мужик а порося,яке тримає руль,якщо можна було б то в підїзд на поверх заїхав,їздуни долбані
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні