СПЕЦПРОЕКТ: 100 людей, які змінили Волинь. ВІДЕО

1
-3
СПЕЦПРОЕКТ: 100 людей, які змінили Волинь. ВІДЕО
Топ-100 людей, які змінили Волинь у 2017 році. Вкотре колектив видання «Волинь24» підготував спецпроект, у якому розповідає про активних, ініціативних і успішних людей краю.

Громадські діячі, очільники громад, військові, політики, освітяни, медики, бізнесмени, медійники - усього сотня людей. Детальніше про це – у сюжеті «12 каналу».

Цьогоріч автори змінили концепцію проекту. Якщо раніше рейтинги, які готувала команда видання, називалися «Топ-100 впливових волинян», то тепер це – «Топ-100 людей, які змінили Волинь». Автори кажуть: тепер критерій відбору лише один - реальні справи, що їх зробили люди.

«Ми його не зробили таким, від першого до останнього місця. Це по суті 10 рейтингів по 10 людей, кожен в своїй галузі. Критерій один - щось зробили значуще. До речі, не завжди позитивне» - розповів головний редактор інтернет-видання «Волинь24» Юрій Ричук.

Усього у сотні - десять частин. У кожній - десятка людей, найдієвіших у своїй галузі.

Перший розділ так і зветься – «Перші». Це ті, діяльність яких поширюється відразу на кілька галузей. Відтак до першої десятки увійшли народний депутат України Степан Івахів, екс-голова обласної адміністрації Володимир Гунчик, голова Обласної Ради Ігор Палиця, керівники православних церков Київського та Московського патріархатів Митрополит Михаїл та єпископ Нафанаїл.

Розділ «Бізнес» очолює співласник заводу «Біо-пек» Ярослав Галькевич, розділ «Громадські ініціативи» - волонтерка Наталія Попова, розділ «Політика» - перший заступник голови облради Олександр Пирожик.

Крім відомих людей, які у всіх на слуху, та про яких чи не щодня пишуть ЗМІ увійшли і ті, які запам'яталися добрими ініціативами. Це, наприклад, автори соціального проекту про збір хліба для нужденних Наталія та Андрій Шафети, фельдшер «швидкої» Валентин Кот, який врятував з-під води хлопчика, а також співорганізатор створення першого у Луцьку облагородженого майданчика для вигулу собак Андрій Сірук.

«Для мене це великий сюрприз, я не думав, що такі маленькі справи призведуть до того, що я можу попасти в якийсь рейтинг взагалі, це для мене був шок», - зізнався Андрій Сірук.

Зараз він працює над тим, аби заповнити майданчики тренажерами для собак. Нещодавно закінчив з друзями облаштування парковки біля свого будинку. Каже, що людей, які хочуть зробити Волинь, а зокрема і Луцьк кращим – чимало, і дуже приємно, що про їх добрі справи теж розповідають, і їх внесок теж гідно оцінюють.

Журнал «Топ-100 людей, які змінили Волинь» можна придбати у Луцьку у місцях продажу преси.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
отже разом з людьми, які дійсно зробили добрі справи для Волині будуть пропихувати людей, які для Волині нічого не варті, але добре заплатили. Ну коротше нічого не змінилось. Ще раз зазначу дивіться люди, на ці відомі обличчя політикантів, їх вам знову будуть підсосувати. Огидно і бридко коли на одну лінійку з ЛЮДЬМИ ставлять недолюдей. Називати не буду ви їх і самі знаєте.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні