100 людей, які змінили Волинь. СПЕЦПРОЕКТ

7
-1
100 людей, які змінили Волинь. СПЕЦПРОЕКТ
Інтернет-видання «Волинь24» видало друком унікальний журнал «100 людей, які змінили Волинь. 2017».

Це сто розповідей про сотню людей, які своїми діями у 2017 році змінили той край, де живуть.

Не обов’язково змінили на краще. Та все ж більшість фігурантів рейтингу – люди з позитивними досягненнями (ті, у яких #перемога, а не #зрада). Не всі є тими, кого прийнято називати «відомими волинянами». Значна частина героїв нашого проекту – всього лиш небайдужі громадяни, які не звикли до формалізму і поверховості ні на роботі, ні у повсякденному житті.

Не в усіх із них є «значні досягнення». Є й такі, хто повсякденною і, здавалося б, звичною працею допомагає людям і множить добро.

Усі пам’ятають щорічний проект «ТОП-100 впливових людей Волині». Ми, його автори, п’ять раз видавали «на-гора» цей продукт, опрацювавши значний масив інформації, розповідаючи волинянам, хто ж впливає (чи може впливати) найбільше на їхнє життя.

Утім щороку ставало все очевидніше, що класична «формула впливовості» – гроші плюс підлеглі плюс сфера діяльності плюс рівень активності – не помічає людські успіхи локального рівня. Ба більше: визначає впливовість, так би мовити, теоретичну, без урахування конкретних вчинків людини.

Через те цьогорічний «ТОП-100» – інакший. Тут ми зібрали людей, які реально щось зробили. І зробивши це, досягли змін. Тим самим вписавши себе в історію Волині. Принаймні 2017 року.

Головний редактор "Волинь24"
Юрій РИЧУК


P.S.
Придбати журнал можна можна у луцьких точках продажу преси у “Там Тамі”, в універмазі “Луцьк” та на Автосанції № 1.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отже кожна газетьонка тепер кліпає свої рейтинги, щоб просувати своїх людей Вже по фото бачу, що декого там взагалі не повинно бути, але... Яковлев змінив Волинь у 2017 році? Бредовіше не придумаєш
Відповісти
Юр, щось ти зовсім зарозумний став) давай, зав'язуй з коксом)))
Відповісти
А в яку сторону змінили-кожен для себе сам визначить! Жоден представник не обійшовся без скандалу і в гуртожитку не живе.
Відповісти
От цікаво: "Яка кількість жінок у цій сотні?"
Відповісти
це називається баснопісци, прости господи, еліти)
сам собі напи...дів, сам собі повірив)
Відповісти
А в Інших містах Волині можна купити?
Відповісти
По вашому, Твердохліб і Лапін змінили Волинь. А ось ні один загиблий у бою лучанин не змінив Волинь. Дійсно, нічого бредовіше не придумали. Це - ляпас усім загиблим у боях.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні