У Луцьку відгримів «Бандерштат»: як це було. ВІДЕО

0
10
У Луцьку відгримів «Бандерштат»: як це було. ВІДЕО
14 тисяч відвідувачів. Саме така кількість людей завітала на «Бандерштат».

Фестиваль українського духу проходить уже в дванадцяте. Люди відпочивають та насолоджуються атмосферою дійства. Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».

«Нові гурти, нові цікаві локації. В цьому році сподобалась гутіркова сцена. Взагалі ми вже переросли той період, коли люди приїжджають сюди через гурти. Ми приїжджаємо, тому що це Бандерштат», - розповів фестивальник Олег Яцьков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жадан, Без обмежень та Один в каное: на «Бандерштаті» відгуляли останній день. ФОТОРЕПОРТАЖ

На фестиваль з'їхались люди не лише з всієї України, а й з-за кордону. Едді Хуан приїхав з Китаю, іноземець в захваті від української музики й запевняє, що відвідає фестиваль ще раз.

«Я приїхав на «Бандерштат» заради музики. А взагалі я знаходжусь в Україні уже три місяці. В Луцьку на Бандерштаті - вперше. Я люблю музику, український менталітет. Зараз проживаю в Києві, це місто дуже швидке і шумне. А в Луцьку я почуваю себе як вдома» - зізнався він.

Відвідувачі впродовж трьох днів насолоджувались сучасною українською музикою. Цьогоріч на сценах Бандерштату виступили 60 гуртів.

«Бандерштат» уже вдруге проходить у селі Рованці, що під Луцьком. Організатори запевняють, що локація дуже вдала для таких заходів. Відвідувачі задоволені атмосферою фестивалю, адже мали нагоду послухати музику, відвідати гутірки, поїсти, провести час на атракціонах тощо.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні