--> Жадан, Без обмежень та Один в каное: на «Бандерштаті» відгуляли останній день. ФОТОРЕПОРТАЖ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жадан, Без обмежень та Один в каное: на «Бандерштаті» відгуляли останній день. ФОТОРЕПОРТАЖ

0
-2
Жадан, Без обмежень та Один в каное: на «Бандерштаті» відгуляли останній день. ФОТОРЕПОРТАЖ
Третій день фестивалю Бандерштат порадував відпочивальників спортивними змаганнями, реконструкцією битви УПА та НКВДистів, виступами Сергія Жадана, гурту "Без обмежень", "Один в каное", "Друга ріка" та іншими. І тим, чого усі чекали - дощем.

Нагадаємо, фестиваль "Бандерштат-2018" стартував у п'ятницю, 3 серпня. Сюди з'їхались 12 тисяч фестивальників із усіх куточків України.


Третій день фесту порадував відпочивальників виступами на гутірках нардепа Володимира Парасюка, хлопцями із проекту Ukraїner, з журналісткою Ольгою Юрковою говорили про боротьбу з пропагандою Путіна. Також серед спікерів - письменник Іван Байдак та політик і бізнесмен Олександр Шевченко.

Та справжній фурор влаштував поет і музикант Сергій Жадан, який зачитував свої вірші. Під час його виступу на території гутірок було важко знайти вільне місце, а опісля - величезний натовп зібрався, аби отримати автограф поета та зробити селфі.

Попри те, що в останній день фестивалю багато із бандерштатівців збирали намети та речі протягом дня, на гутірках людей не поменшало.

Надвечір фестивальники юрбились біля сцен. На головній сцені першими запалили публіку гурт "Мотанка". Не менше люду зібралось на виступи "Карни", "Жадана і собак". А вибух емоцій і драйву подарували "Без обмежень" та "Друга ріка". Після їх виступів ведучі уеже традиційно розгорнули на сцені прапор України та разом із бандерштатівцями заспівали "Ще не вмерла...".

Опісля фестивальники "переїхали" до тихої сцени. Адже тут драйвували музиканти із гурту "Мері" та ніжні "Один в каное". До слова, під час виступу "Один в каное" раптом зник звук. У цей момент тисячі фестивальників почали самі співати пісню музикантів. Та технічний збій швидко виправили.

Фестиваль "Бандерштат-2018" завершився цьогоріч близько 3 години ночі. Втомлені, але щасливі та сповнені приємних емоцій, фестивальники розбродились спати, збирати речі та їхати додому.

Фото Ірини КАБАНОВОЇ

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні