У «Волині» – знову перемога

0
6
У «Волині» – знову перемога
Луцька "Волинь" отримала перемогу в матчі третього туру Першої ліги проти "Агробізнесу". Гра відбувалася у Волочиську.

З перших хвилин гри "хрестоносці" не по-гостьовому обходилися із гравцями «Агробізнесу», інформує сайт луцького клубу.

Волиняни одразу відзначилися бажанням здобути третю перемогу в чемпіонаті і раз за разом створювали гольові можливості біля воріт суперників.

Найнебезпечніший «дзвіночок» для господарів поля пролунав на 14-й хвилині гри, коли Сіаваш Хагназарі після пасу Олега Герасимюка пробив повз «дев’ятку».

Не минуло й трьох хвилин, як іранський легіонер таки досяг своєї мети: Денис Кожанов віддав розрізний пас, а «волинський Салах» реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером «Агробізнеса» – 0:1.

Господарі поля намагалися швидко відігратися, однак після пасу Богдана Семенця та удару його партнера по команді «Волинь» виручив Міха Горопевшек, який рикошетом перевів «кулястого» на кутовий. Міг забивати й капітан "Волині" Олег Герасимюк – після чіткого дриблінгу від ненаситного Сіаваша та передачі іранця його удар дістав голкіпер господарів.

Суперники обмінювалися шансами для того, щоб забити, однак до перерви рахунок так і залишився мінімальним на користь лучан.

У другому таймі хід гри не змінився, однак перший реальний шанс для зміни рахунку виник біля наших воріт: Міха Горопевшек знімав м’яч з ноги Семенця і пробив по власних воротах – м’яч перелетів через ворота, а значить, і момент для захисника можна вважати вдалим.

А на 68-й хвилині сталася кульмінація поєдинку: "хрестоносці" заробили право на пенальті, а Денис Кожанов оформив черговий «гол плюс пас» цього чемпіонату – 0:2.

До завершення поєдинку Богдан Когут та компанія зберегли свої ворота на замку, а фінальний свисток арбітра зафіксував третій поспіль переможний результат для «Волині» з однаковим рахунком.

Нагадаємо, минулого разу футбольний клуб «Волинь» з рахунком 2:0 переміг харківський «Металіст 1925

Наступний поєдинок «Волинь» проведе 10 серпня на виїзді проти сусідів по турнірній таблиці з краматорського «Авангарда».

(Відео - із сайту ua-football.)



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні