«Волинь» обіграла «Металіста». ВІДЕО

1
4
«Волинь» обіграла «Металіста». ВІДЕО
Футбольний клуб «Волинь» з рахунком 2:0 переміг харківський «Металіст 1925».

Матч другого туру чемпіонату України в першій лізі відбувся на луцькому стадіоні «Авангард», - йдеться у сюжеті «12 каналу».

Перший гол забив Денис Кожанов на 33-тій хвилині матчу, другий - Міха Горопевшек на 76-тій хвилині. Другий м’яч у ворота суперника залетів після гольової передачі Кожанова.

«В першу чергу хочу подякувати нашій команді, футболістам за таку гру, тому що тримають рівень вже другий матч підряд. і видно, що очі горять, стараються, і хочуть принести радість нашому місту. Тому дуже вдячний їм і дуже вдячний глядачам, які прийшли сьогодні. Досить велика аудиторія була. Тому я думаю, що вони грали для людей», - прокоментував перемогу «Волині» головний тренер клубу Андрій Тлумак.

Тренер харків’ян, Сергій Валяєв натомість заявив, що гра хрестоносців його не вразила. Мовляв тактика футболістів була передбачувана.

«Рівень майстерності Кожанова в принципі вирішив результат матчу. Футболістам за великим рахунком своїм я претензії пред'явити не можу, я їм подякував і сказав, що у наступній грі ми своє знайдемо обов'язково. «Волинь» нічим не здивувала, я скажу, ми їх розбирали, ми їх дивилися, тобто чогось там особливого ми не побачили», - заявив Сергій Валяєв.

Поєдинок з «Металістом 1925» приніс «Волині» 800 перемогу в історії клубу на офіційних матчах. Наступні два поєдинка хрестоносці відіграють на виїзді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обіграла "МеталістА" - гениально! :)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні