Дідусь, який розказав вірш Шевченка, написав звернення до мера Саганюка

4
3
Дідусь, який розказав вірш Шевченка, написав звернення до мера Саганюка
Дідусь Дмитро Себій, який розповів вірш Шевченка на святі у Володимирі, написав заяву до мера Саганюка, у якій просить пояснити своє ставлення до ситуації.

Про це Дмитро Себій розповів у коментарі ІА ВолиньPost.

Нагадаємо, під час офіційного святкування Дня міста Володимира-Волинського, коли святкували 1030 річницю, священики і парафіяни УПЦ МП покинули святкові заходи у Володимирі-Волинському через Дмитра Сербія, який зачитав вірш “І мертвим, і живим, і ненародженим…”.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Хто він, дідусь, який прочитав вірш Кобзаря у Володимирі?

За словами Дмитра Себія, Петро Саганюк, звинуватив його у тому, що, мовляв, віршем Шевченка зіпсував свято і примирення Московського і Київського патріархатів.

«Великий миритель Московського патріархату і української церкви Саганюк мені тепер руку не подає, бо я йому свято зіпсував», - каже Себій.

На переконання Себія, у 2014 році під час Революції гідності Петро Саганюк робив перед громадою заяву, у якій запевняв, що для нього головна цінність – суверенна і соборна Україна, в якій джерелом влади є народ. Тож він підкорятиметься лише волі народу, волі володимир-волинської громади.

Тепер же, впевнений Дмитро Себій, відбувається певна переорієнтація, зміна курсу в діяльності Петра Саганюка і те, що він не підтримав декламатора вірша Шевченка, якого вже встигли підтримати мільйони українців у мережі Інтернет, а також у реальному житті, – наглядний цьому приклад.

Тож Дмитро Себій, а також люди, які його підтримують написали очільникові Володимира-Волинського офіційну заяву, у якій просять Саганюка пояснити ситуацію і своє до неї ставлення.

«Московські попи не витримали тих слів і повтікали. Ви, Петре Даниловичу, маєте претензії до Дмитра Себія, що він змарнував свято, яке так добре йшло. Але там були лише слова пророка Шевченка… За рівнем освіти і інтелекту Ви мали б ці слова Шевченка знати. Не треба дорікати ніякою політикою. Політика – у ваших діях і словах, а в Шевченка – правда… Те, що від відбулося в Володимирі-Волинському, набуло розголосу і вийшло навіть за межі України, і мільйони українців побачили це і підтримали мене. То невже мільйони українців дурні, а ви в міській раді «мудрагелі»?», - йдеться у заяві Дмитра Себія.

У коментарі інтернет-виданню "Волинь24" мер Петро Саганюк заявив, що Дмитро Себій почав обзивати людей.

"Я не хочу це кометувати. Я глибоко шаную Шевченка і те що він (Дмитро Сербій - ред.) продекламував, але в кінці він обзивав людей. Я йому казав, що обзивати людей йому ніхто не дав права. Хто він такий?" - каже Петро Саганюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Саганюк-це комуняка хамелеон,який пристосовується до будьякої влади. Якшо треба буде він і колорадську стрічку начепить і буде співати божецаряхрані.
Відповісти
на наступних виборах люди мабуть дадуть оцінку саганюкам
Відповісти
четверта новина про Себія. буагагага)))
давайте ще)
і щоб обов'язково починалась со слова "дєдушка". ви хоч розумієте, що ви пишете, ідійоти?)
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/koli-nastaye-kitajskij-novij-rik-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/svitovi-yuvilejni-dati.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/prognoz-pogodi-na-osin-2017-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/kodeks/pro-zmini-zakonodavstva-z-oplati-praci-u-2017-roci.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні