На Волині не вистачає житла для кримських льотчиків

6
6
На Волині не вистачає житла для кримських льотчиків
На Волині не вистачає житла для кримських льотчиків, яких передислоковують з Миколаєва до Луцька.

Про це стало відомо у вівторок, 31 липня, під час оперативної наради голови Волинської ОДА, - пише «Волинська правда».

Голова облдержадміністрації Олександр Савченко повідомив, що наразі є проблема з поселенням військових та їх сімей.

«Я не встигаю зводити кінці з кінцями. Там понад 200 сімей, яким немає де жити. Ми повинні негайно ухвалити рішення і поселити людей, які захищатимуть кордони нашої області та держави», – сказав Олександр Савченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинь прибув перший ешелон кримських льотчиків

Нагадаємо, після окупації Криму бригаду кримських льотчиків передислокували у Миколаїв. Пізніше вирішили перевести до Луцька.

Нині на Волині шукають можливі варіанти вирішення соціально-побутових питань військовослужбовців. Раніше тимчасовим варіантом поселення військових розглядали луцький готель «Світязь». Однак всім військовим місця тут не вистачить.

У кінці червня Олександр Савченко доручив своїм підопічним звернутись до міністра оборони України Степана Полторака з проханням забезпечити виплату особовому складу військової частини А0959 компенсації за найм житла та дати відповідні доручення щодо цільового виділення коштів для купівлі житла в Луцьку для окремих військовослужбовців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Казарми розвалили, а тепер чухаються.
Відповісти
щось вони не там кордони захищають.
Відповісти
Нічого страшного. Можливо вони останні, але не вони перші. Це точно. Знайдуть житло. На вокзалі ніхто ночувати не буде. На те вона і служба військова, щоб стійко переносити всі тяготи і злигодні.
Відповісти
А коли його вистачало? Тільки при Радянському Союзі більш-менш щось будувалося.
Відповісти
А хто знищив військове містечко на Привокзальній? Чи не з подачі Міноборони? Колись там успішно жили і відпочивали військові з сім'ями. Був тенісний корт... А зараз-будяки і розвалюхи.
Відповісти
Чергове відмивання бабок під приводом війни. Дебіли придумали переселення у спокійне місто реактивних літаків на аеродром який радянська влада "турботливо збудувала у самому місті"! люди ще згадають таку "турботу сучасних дзержинських "
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні