Луцька школа №27 не запрацює з першого вересня, - нардеп

4
21
Луцька школа №27 не запрацює з першого вересня, - нардеп
Луцька школа №27, яку готують здати цього року, не запрацює з першого вересня.

Про це народний депутат Ігор Лапін заявив в інтерв’ю виданню Волинська правда.

Обранець від Луцька зауважує, що школі не вдасться стати до роботи з початком навчального року. Хоча відомо, що будівельні роботи вже завершили.

«Це пов’язано з політичними перипетіями. Народний депутат Лапін, пролобіювавши перед Урядом це питання, добився того, що на будівництво було виділено близько 40 мільйонів гривень. А місто (тоді ще владу в Луцьку очолював Микола Романюк) виділило 10 мільйонів гривень. І ми могли б, у принципі, закінчити будівництво цієї школи.

Але що відбулося? Минулого року місто, вже після смерті Миколи Романюка, тих 10 мільйонів відкликало назад. І роботи заморозилися. Хоча будівельник продовжував їх частково виконувати, протягом цілої зими за свій рахунок опалював приміщення, де все пофарбовано та побілено.

Зараз необхідні кошти для завершення будівництва вже виділено. Але тендери на закупівлю обладнання проведено лише 13 липня. Його треба купити, привезти, встановити, поставити на гарантійне обслуговування. А за півтора місяця це неможливо зробити фізично», - зауважує Лапін.

На його думку, школа запрацює у грудні.

«Маю таку надію, на Миколая (19 грудня, – ред.) школа таки запрацює. Було б знаково, щоб це сталося першого вересня. Але з центрального бюджету коштів поки що не надійшло. А перше вересня – не за горами. Я знаю, що для співпраці міській раді було запропоновано (крім тих десяти мільйонів, які вона виділила) добавити ще 14 мільйонів. Та не знаю, як місто на це відреагує.

Тим більше, що більшість депутатського корпусу – це коаліція з УКРОПу, «Батьківщини», колишніх «радикалів»… Звичайно, рішення буде за міською радою, яка, до речі, вже визначилася з тим, хто буде директором школи № 27 (Олег Гребенюк)», - каже нардеп.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто б сумнівався...
Відповісти
Це ганьба укропівцям,які нездатні закінчити нову школу. Ліворукі злодії.
Відповісти
Нехай Лапін здасть трохи бурштину, та доможе в закупівлі необхідних матеріалів
Відповісти
По ходу Лапін дуже радіє що школа може не відкритися вчасно. Ото маємо контуженого нардепа, вибрали на свою голову..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні