Мультики, психологи, розваги: якою буде дитяча церква у Луцьку

7
-6
Мультики, психологи, розваги: якою буде дитяча церква у Луцьку
У дитячій церкві у Луцьку мами зможуть поспілкуватись з психологами, священиками і залишити дитину на няню.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» розповів настоятель майбутнього храму Віктор Михалевич.

Нагадаємо, 25 липня на черговій сесії Луцької міської ради депутати змінили планування 40-го мікрорайону і тим самим погодили будівництво на вулиці Конякіна за рестораном «Вогнем і мечем» дитячої церкви.

Настоятель храму Віктор Михалевич каже, поки невідомо, якою буде будівля ззовні і коли почнуть її зводити. Однак є бачення призначення цієї церкви.

«Це буде не просто будівля з куполом і хрестом, а духовний центр. Щось на подобі протестантського «Фіміаму». Храм займатиме одну четверту частину будівлі, а решту – кімнати для перегляду фільмів, мультфільмів, ігор, годування і пеленання, будуть сучасні ігрові майданчики», - каже священик.

«Ми допомагатимемо у створенні православної сім’ї, молитимемось за тих, хто не може мати діток, розповідатимемо, як правильно їх виховувати. Я працюю вже 15 років у цій сфері і розумію, що багато людей не вміють цього робити. Коли народилась дитинка, чоловік на заробітках, а мама в депресії. А тут буде місце, куди вона зможе прийти поговорити з психологом, священиком, лікарями, а дитинку візьме няня професійна», - додає Віктор Михалевич.

З його слів, служби у цій церкві будуть коротшими, а всередині стоятимуть лавочки для прихожан.

«Це буде дитячий заклад, але не совєцького типу, не тюрма, де дитину покинули, а мама що хоче, те робить, а заклад, куди приходитиме мама з дитиною. Якщо є потреба залишити дитину на дві-три години, можна і це», - резюмував священнослужитель.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Схаменіться люди!!! Сатанізм церковний поглинає ваші мізки! Очніться!!!!!!!
Відповісти
таке відчуття,що це організовує гундяйська секта, а не упц.....московське мракобесіє.
Відповісти
Ти бот кончений. Тільки й знаєш що провокувати людей. Згинь не чиста. Уважніше читай. Там не гундяєвські, там денісєнковсько-філаретовськи порішали. Вміють або отжати або порішати.
Відповісти
Згоден з дописувачами,що це вже якесь "мракобісся"і щось потрібно робити,тобто активно діяти.Матеріальні вигоди,гроші вже затьмарили останні прояви людини розумної...чим злиденнішою стає країна,тим більше будують культових споруд,і це факт,на жаль.
Відповісти
Скоріше всього церкву окупують місцеві пенсіонери які будуть виховувати нечисленних мам і давати їм "цінні" поради по вихованню себе і дитини. Короче кажучи в садочках групи по 40 дітей зате церкви для попа і десятка прихожан в кожному районі.
Відповісти
мдаа, народ...Читаю Ваші коментарі і страшно стає...Це ж добре що в церкві не тільки монотонні служби будуть, а реально різного роду допомога, спілкування людям це потрібно....а типових церков і так вистачає
Відповісти
Що він морозить?! Священик забув певно про свою місію. Одним словом порішали... Серватович узаконив свій шмат землі і те що лишилось порішали через Михаїла. А думку лучан ніхто не враховував... люди як телята мовчать.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні