У Луцьку дозволили збудувати дитячу церкву

8
-4
У Луцьку дозволили збудувати дитячу церкву
У Луцьку на вулиці Конякіна біля ресторану «Вогнем і мечем» дозволили збудувати дитячу церкву.

Про це стало відомо у середу, 25 липня, під час сесії Луцької міської ради.

23 депутати погодились скоригувати детальний план території 40-Ж-2 мікрорайону. Згідно з цим планом, на вулиці Конякіна збудують церкву для мам з дітьми.

Раніше це питання вже розглядали в мерії. Як йдеться у проекті рішення, після того як депутати дали дозвіл на коригування плану території, проект рішення розглянула архітектурно-містобудівна рада. Вона проект погодила. Від громадськості пропозиції не надходили. Тож депутати остаточно погодили будівництво.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Садочок тут і без ресторану не вліз би», - власник «Вогнем і мечем» Серватович

Нагадаємо, лучани збирали підписи проти будівництва дитячої церкви.

На сесії проти виступив депутат Павло Данильчук. З його слів, на цьому місці раніше планували звести дитячий садочок. Це будівництво, на думку обранця громади, було б доцільніше.

Натомість депутат Євгеній Ткачук запевнив, що на вулиці Конякіна бракує місця для повноцінного дошкільного навчального закладу.

«Це буде храм, який могли б відвідувати мами з дітками, люди з обмеженими можливостями. При ньому працюватиме навчальний заклад з духовним нахилом. З бюджету на будівництво не буде виділено ні копійки», - запевнив Ткачук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чого не можна було б створити сквер? релігія має найбільший вплив у відсталих бідних країнах. чим вищий ВВП тим нижчий вплив релігії.
Відповісти
Нужно больше храмов ...
Відповісти
А в яких храмах буде відмолювати свої гріхи ткачук? В буддійських, єврейських, в мечетях? Чи не відсохне рука, якщо буде заносити її для молитви?
Відповісти
абсурд.... діти з інвалідністю будуть пертися у маршрутах на Конякіна?....потім ще пільги будуть вимагати попи для свого "бізнесу"
Відповісти
Не думав,що кінець світу буде саме такий!!!
Відповісти
А Ткачук промоніторив до якої релігії найбільше схиляється ця категорія дітей? може нехай збудують клуб для колишніх корумпованих депутатів?
Відповісти
Не депутати, а мудаки
Відповісти
Ці недодепутати ще мають якесь право розпоряджатися землею громади.Чи не пора лучанам просто зайти в цей турнікетний "пентагон" і винести цих муд....Храм для дітей і мам...що в нього в голові-полова,чи гірше.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні