«Польща – це просто використання робочої сили», - власниця луцьких кав’ярень Франс.уа

6
-2
«Польща – це просто використання робочої сили», - власниця луцьких кав’ярень Франс.уа
Власниця двох луцьких кав’ярень «Франс.уа» Юлія Грицюк вважає, що місцеві заклади громадського харчування не можуть конкурувати з польськими підприємствами. При цьому у Польщі, з її слів, неможливий професійний розвиток.

Про це підприємиця розповіла у четвер, 26 липня, під час бізнес-форуму у Луцькому міському центрі зайнятості.

«Звичайно, нам хочеться, щоб до нас працівники приходили навчені і відразу вливались в робочий процес, але такого не буває. Зазвичай, доводиться вчити з нуля. Якщо раніше я починала співпрацювати з людьми від 19-20 років, більш серйозними, відповідальними, то зараз ми співпрацюємо з молоддю з 17 років», - каже Юлія Грицюк.

«Ні одна компанія, яка працює в сфері громадського харчування, не дасть такого рівня зарплати, який може дати Польща. Це зрозуміло. Люди виїжджають, заробляють кошти. Але є такі, які повертаються назад до нас. Адже є такий момент, як розвиток. А Польща його не дає, Польща – це просто використання робочої сили», - додала власниця кав’ярень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Про йогурт, гроші і каву Бровіна: розмова з власниками луцьких пекарень «Франс.уа»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Польщі дорожче проживання, тому "більша " зарплата не є фактично більшою. Економити на собі, жити у собачих умовах по двадцять чоловік, харчуватися салом- це не є життя.
Відповісти
Поляки мають нас за бидло, якщо ти приймаєш всі їх свинячі умови, як закарпатці, а, якщо в голові є мізки, а не гвно, то ліпше не їхати на ті заробітки, а шукати підробіток у наших фермерів де розводять малину, ті ж огірки й помідори. Хоч наробишся, але заробиш і чогось навчишся і жити та їсти теж дадуть. Плюньте ви на польські подачки. Вчіться жити в себе вдома.Хто шукає, той знайде..
Відповісти
Це нормальний процес.І пані трохи лукавить.Людина,особливо молода ,буде шукати хороший заробіток,а не ваш примарний розвиток.Що їй дасть це франсуа...нічого,тільки головний біль...
Відповісти
Поляки мають нас за бидло,- ні шановна(ний) - за бидло нас мають в Україні,платячи 10 доларів за зміну
Відповісти
Що мається на увазі під словом розвиток? Люди робляться розумніші, чи може постійно у вас зростає зарплата? А може ви візьмете на роботу працівника 40 років і більше?? Тож до чого та звіздьож.
Відповісти
Юля ну який в тебе розвиток може бути в твоїй забігайлівці? Розвинутися з офіціанта до бармена провінційної кафешки? Сама в свому генделику за копійки обслуговуй приїхавших із Польщі заробітчан!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні