Повідомили деталі затримання українського залізничника в Росії

2
-9
Повідомили деталі затримання українського залізничника в Росії
Затриманий у Росії провідник потягу «Ковель-Москва» - рівнянин Сергій Бугайчук. Його та кількох інших невстановлених поки осіб звинувачують у незаконній поставці в РФ пістолетів.

За версією тамтешнього слідства, нібито злочинна група, яка займалась переправкою зброї через кордон, діяла два роки. Наразі Сергій Бугайчук – у СІЗО «Лефортово». Про це кореспондентам UA:Рівне повідомив російський правозахисник Марк Фейгін.

З його слів, Сергій Бугайчука арештували на два місяці від 12 липня 2018 року за незаконний обіг зброї.

«Його взяли не «на гарячому», просто затримали на вокзалі у Москві, нічого при ньому не було. Із постанови я розумію, що є тільки один свідок, який проти нього свідчить – і все. Тільки зараз стали відомі деталі про нього, справа специфічна, ним займається консульство України, я ще 11 липня передавав всі дані. Можу сказати, що ситуація дуже погана», - заявив Марк Фейгін.

Зі слів правозахисника, наразі у Сергій Бугайчука - адвокат за призначенням. Консула до бранця досі не пустили. Його дружина зараз проживає у хостелі в Москві.

У судовій постанові російського суду йдеться, що Сергій Бугайчук – рівнянин, 1975 року народження, має дружину та неповнолітню дитину 2009 року народження.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо Фейгін там, то мужику пора сушити сухарі. Він з нього зробить "політичного", і срок накрутить по максимуму. Вже багато українців, включаючи Савченко, попробували на собі його адвокацтво.
Відповісти
Не Фейгін а "фейкін"... Це в нього найкраще виходить...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні