На Волині посилено охороняють дороги і муштрують водіїв. ВІДЕО

1
3
На Волині посилено охороняють дороги і муштрують водіїв. ВІДЕО
На Волині почали посилено охороняти дороги та перевіряти водіїв.

У Луцьку поліція влаштовує рейди на водіїв маршруток, які порушують правила дорожнього руху. Посилити заходи безпеки вирішили через декілька резонансних аварій за участю маршрутних автобусів, які трапились 20 липня у Житомирській та Миколаївських областях. Тоді за один день загинули 15 людей, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Аби не допустити подібних випадків, у Луцьку розпочали операцію "Перевізник". Поліцейські, які патрулюють місто, шукають і зупиняють водіїв-порушників.



"Найчастіше не вмикають поворотники, коли заїжджають на зупинку маршрутних транспортних засобів, так само при виїзді, при перестроюванні так само більшість не вмикає. Розмови по мобільному телефону. Ну і документи. То посвідчення водія немає, то якихось документів", - каже патрульний поліцейський Андрій Сливочник.

Водії маршруток на зупинку реагують не надто привітно. Часом їх захищають і пасажири, які поспішають.

Хоча, кажуть патрульні, частіше порушують правила дорожнього руху перевізники, які працюють не в місті, а за його межами. Тому на Волині почали посилено патрулювати траси "Луцьк-Ковель", "Луцьк -Устилуг", "Ковель-Ягодин" та "Маневичі-Ковель".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Через моторошні аварії на Волині посилено охороняють дороги

Залучили до патрулювання трас працівників Укртрансбезпеки та Національної гвардії, а також додаткові екіпажі поліції.

"Зараз це буде тимчасово, на певний період воно буде здійснюватись. Будемо бачити, за результатами цього відпрацювання, які тенденції воно дасть. Ось. І вже за наслідками відпрацювання будемо приймати рішення щодо доцільності цього посиленого варіанту несення служби", - зазначає заступник начальника управління патрульної поліції у Волинській області Дмитро Хмарук.

В поліції кажуть, порівняно з минулим роком, на Волині зменшилась кількість аварій. При цьому побільшало ДТП з смертельними наслідками. Патрульні пов'язують це з тим, що водії часто перевищують швидкість.

Правоохоронці переконані - поки вони не матимуть приладів для вимірювання швидкості, жодні обмеження не діятимуть. В тому числі водії ігнорують обмеження швидкості у 50 кілометрів за годину в межах населених пунктів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а з 1 вересня залучать вчителів до навчального процесу. хоч трохи та армія ледацюг підніме зад і почне виконувати свої обовязки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні