--> Через моторошні аварії на Волині посилено охороняють дороги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через моторошні аварії на Волині посилено охороняють дороги

4
-5
Через моторошні аварії на Волині посилено охороняють дороги
На Волині почали посилено охороняти автотраси, аби уникнути смертельних аварій.

Про це розповів заступник начальника управління патрульної поліції у Волинській області Дмитро Хмарук.

Нагадаємо, 20 липня в Україні трапилось дві резонансні аварії за участю маршрутних автобусів. Тоді за один день загинуло 15 людей.

Після цих випадків патрулювання трас "Луцьк-Ковель", "Луцьк -Устилуг", "Ковель-Ягодин" та "Маневичі-Ковель" посилили. Тепер їх охороняють додаткові екіпажі патрульної поліції, працівники Укртрансбезпеки та Національної гвардії.

«Поки це буде тимчасово, на певний період. Будемо бачити, за результатами цього відпрацювання, які тенденції воно покаже. Відповідно пізніше вирішимо, чи є доцільність постійного посиленого варіанту несення служби», - розповів Дмитро Хмарук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцькі маршрутки почали перевіряти через страшну аварію на Житомирщині

В поліції кажуть, порівняно з минулим роком, на Волині зменшилась кількість аварій. При цьому побільшало ДТП з смертельними наслідками.

Патрульні пов'язують це з тим, що водії часто перевищують швидкість. Правоохоронці переконані - поки вони не матимуть приладів для вимірювання швидкості, жодні обмеження не діятимуть. В тому числі водії ігнорують обмеження швидкості у 50 кілометрів за годину в межах населених пунктів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проснулися
Відповісти
Перед тим як посилювати несення служби набрали б краще поліцейських яких катастрофічно не хватає і ті що зараз працюють то так ходять в підсилення майже без вихідних, а зарплату платять як і в звичайний робочий місяць ( що за 16 днів робочих, що за 22днів робочих те саме 8100) без соціального пакету, без обіцяного медичного страхування і по 14 годин в середньому. РЕФОРМА ВПЕРЕД!
Відповісти
Лишаються в тіні "хатні диспетчерки", котрі гризуть чоловіка за безгрошів"я та виштурхують в рейс...
Відповісти
Не швидкість винна, а люди!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні