Історія з волинянином-афганцем Ігорем Білокуровим може бути обманом

1
-2
Історія з волинянином-афганцем Ігорем Білокуровим може бути обманом
Історія знайденого через 30 років в Афганістані нібито волинянина отримала несподіваний поворот: учасники експедиції, які знайшли чоловіка, свважають, що він - не Ігор Білокуров.

Про це ідеться у сюжеті Сьогодні.

Коли в березні цього року ймовірно колишнього радянського військовослужбовця випадково зустріли учасники експедиції, він розповів їм, що родом – з Волинської області, але рідної мови і свого справжнього імені не пам'ятає.

Примітно, що українською мовою чоловік не зміг вимовити жодного слова. Крім того, він не зрозумів слова "Волинь" і "колодязь", хоча, як розповіли в афганському племені, саме ці слова солдат пам'ятав після контузії.

Крім цього, ще одна деталь змусила засумніватися пошуковиків: зниклий Ігор зростом 182 см, а чоловік, якого повернули, – на 10 см нижчий.

Учасники експедиції вважають, що командири афганського племені вирішили просто підзаробити і підсунули двійника: за нього хотіли 5 тисяч доларів.

Читати також: За зниклого 30 років тому в Афганістані волинянина просять викуп

Остаточно всі сумніви розвіють результати експертизи ДНК. У Амриддіна взяли волосся і відбитки пальців: їх порівняють з біоматеріалом матері. Якщо вони вкажуть, що чоловік – самозванець, знайти Ігоря Білокурова шансів немає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахаххаха, 3 дні ждали поки ефір аверсу візьме Сегодня аби тільки з аверсу не ставити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні