У Луцьку вимагають позбавити муніципалів права демонтувати МАФи

3
4
У Луцьку вимагають позбавити муніципалів права демонтувати МАФи
У Луцьку вимагають реорганізувати департамент муніципальної варти Луцької міської ради, позбавивши його працівників права демонтувати МАФи у місті.

Відповідну петицію зареєструвала 19 липня Катерина Приймак.

З її слів, з утворенням департаменту муніципальної варти малий бізнес Луцька «постав перед загрозою знищення».

«Під гучні заяви про дієвий механізм боротьби із незаконно встановленими мафами у Луцьку, муніципалами фактично проведено інквізицію неспроможних протидіяти незаконному формуванню, діяльність якого стала запорукою процвітання наближених до влади так званих мафових бізнесменів», - пише жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їм аби шото ламать, - член луцького виконкому про муніципалів

Вона вважає, що демонтуючи кіоски та інші МАФи, муніципали тим самим позбавляють не лише підприємців власності, а й громаду – робочих місць, місцевий бюджет – податків.

«Варварські методи муніципалів з демонтажів приватної власності в обхід встановленого законом порядку припинення права власності на чуже майно є беззаконням», - йдеться у петиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому позносили кіоски на території луцької автостанції

«Без малого бізнесу розвитку громади не буде. Вважаю, що реорганізація департаменту муніципальної варти Луцької міської ради шляхом позбавлення останніх функцій з демонтажу тимчасових споруд є надзвичайно важливою - соціальною. Це створення робочих місць, самозайнятість громади, а відтак самодостатність», - вважає Катерина Приймак.

Для розгляду у відповідних службах міської ради петиція за 14 днів повинна набрати 300 голосів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Муніципали-це хто.Якими законодавчими актами вони керуються,та ніякими.Може їм ще зброю видати?
Відповісти
Зносять згідно рішення виконкому, потім рішення суду і знос, все по закону. Дають термін на оскарженя і винос речей. А після того знос.Нічого нового, у всьому світі так працюють. І не треба казати, що є дозвола, документи, не водьте в оману людей
Відповісти
Розгляд електронних петицій виконавчими органами міської ради полягає лише у вчасному наданні відповіді. Враховуючи ментальність Лучан та Волинян для утримання належного порядку потрібна муніципальна структура саме в такому теперішньому вигляді і з такими повноваженнями. Проблема не в муніципальній поліції. Проблема в олігархах, які не зацікавлені у розвитку малого бізнесу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні