Чому позносили кіоски на території луцької автостанції

4
5
Чому позносили кіоски на території луцької автостанції
Керівник департаменту муніципальної варти Луцькради Юлія Сиротинська пояснила, чому на луцькій автостанції №1 позносили кіоски.

Про це вона розповіла у коментарі інтернет-виданню "Волинь24".

Нагадаємо, 17 липня на території автостанції №1 знесли 5 кіосків. Власники споруд стверджують - про демонтаж їх ніхто не попереджав.

"Кіоски зносили на території комунальної землі. Так, ця земля є комунальною, бо автостанція вирішила не погоджувати договір оренди землі з Луцькрадою. Ті об'єкти, які зносились - у нас є розписки, люди до нас претензій не мають. Майно всередині забрали, а самі конструкції були демонтовані. З жодним ФОПом, в якого проводився демонтаж, конфлікту не було", - стверджує Юлія Сиротинська.

Окрім того, як зазначає керівниця муніципалів, ділянки, з яких зносились кіоски, закріплені за іншим суб'єктом господарювання відповідно до рішення Верховного Суду.

Також департамент муніципальної варти Луцькради надав інтернет-виданню "Волинь24" копії рішень про демонтаж згаданих кіосків, які датовані 2016 роком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Муніципальна поліція незаконне угрупування.
Ті папірці прострочені і втратили силу.
Благоустрій не передбачає знос одних халабуд і встановлення інших, а так мабуть буде. Поживем побачим.
Відповісти
тепер евакуйовуйте циган
Відповісти
а коли будуть зносити незаконні висотки
Відповісти
Ті всі рішення і постанова - свідчення бездушності і байдужості тих чиновників ,які їх написали самі для себе і тих,які їх виконали.Закон в цій країні продажний- як заплатиш ,так і зроблять.Знищили бізнес людям,які тут працювали з 1995р.Прийшов сучасний багатій-корупціонер,купив депутатів,чиновників,суддів і ачистив собі землю під свій бізнес. А людям тепер починати життя з нуля...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні