Помер п'ятий учасник страшної аварії на трасі «Київ-Ягодин» за участю автобуса та «мерса»

1
3
Помер п'ятий учасник страшної аварії на трасі «Київ-Ягодин» за участю автобуса та «мерса»
У лікарні помер п'ятий постраждалий в аварії на трасі «Київ-Ковель-Ягодин», коли «мерс» не пропустив маршрутку.

У Сарненській лікарні помер 30-річний житель міста Світловодськ Кіровоградської області - Роман Євгенов. Чоловік став п'ятим, хто загинув в результаті дорожно-транспортної пригоди поблизу села Орлівка, - пише Рівне вечірнє.

Як повідомив головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк елеканалу UA: Рівне, люди з такими травмами не виживають.

"По народному - у нього в мозку каша була. Там не можна було зрозуміти, де сіра речовина, а де - біла. Множинний забій настільки важкий, що все було, як холодець. Просто, молодий здоровий чоловік. Серце тримало. Така ситуація", - зазначив лікар.

Як повідомила речниця нацполіції Ольга Ангелова, водій автівки досі перебуває під вартою. Зараз правоохоронці чекають на результати усіх експертиз, аби скерувати справу до суду.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У соцмережах просять пробачити водія мерса, через якого загинуло двоє волинян

Нагадаємо, у понеділок, 25 червня, на дорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Орлівка Сарненського району в аварію потрапив автобус «Київ-Ковель».

Унаслідок ДТП троє осіб із маршрутки загинули на місці події, дев’ятеро осіб із травмами різного ступеня доставили до лікарні. Пізніше ще одна людина померла у лікарні. Серед загиблих - двоє волинян.

Зазначимо, винуватцю аварії "світить" від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той воділа-сектант теж повинен померти, за те що приніс стільки горя людям.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні