У соцмережах просять пробачити водія мерса, через якого загинуло двоє волинян

9
-2
У соцмережах просять пробачити водія мерса, через якого загинуло двоє волинян
У соцмережах Фейсбук та Інстаграм користувачі почали поширювати повідомлення з проханням допомогти фінансово водію і помолитися за нього, пише Радіо Трек.

Нагадаємо, у понеділок, 25 червня, на дорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Орлівка Сарненського району в аварію потрапив автобус «Київ-Ковель». Унаслідок ДТП троє осіб із маршрутки загинули на місці події, дев’ятеро осіб із травмами різного ступеня доставили до лікарні. Пізніше ще одна людина померла у лікарні. Серед загиблих - двоє волинян.

Дмитра Брижа, 1997 року народження, затримали у той же день. Підозрюваний просив суд обрати для нього більш м’який запобіжний захід. Водій-винуватець ДТП є годувальником для сім'ї, в якій 11 дітей. Прокурор Сергій Міськевич просив суд застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зрештою, 20-річного Дмитра Брижа, уродженця м. Сарни, взяли під варту на 60 днів. Таке рішення ухвалив слідчий суддя Рівненського міського суду Петро Денисюк.

У спільноті Сарни як вони є кристувачі опублікували пост із проханням допомогти водієві: «ПРОЧИТАЙТЕ БУДЬ ЛАСКА! Діма Бриж потрапив у серйозну ДТП поблизу села Орлівка Сарненського району, в якій загинуло чотири людиниі ще багато у лікарні...Йому загрожує від 7 до 12 років ув'язнення. Він з багатодітної сім'ї, у батьків немає можливості оплатити лікування потерпілим і похорон загиблим. Також потрібні кошти на адвоката.

Нині він затриманий і подільша доля його невідома. Цей хлопець багато трудився для Бога в церкві. Просимо допомогти хто чим може: фінансово чи молитвами, адже це могло трапитись з кожним. Просимо поставитись з розумінням. Якщо є можливість допомогти фінансово, прохання скидати кошти з коментарем "Для Діми"».



Пост спровокував бурхливу реакцію користувачів. Одні захищають водія і стверджують, що його треба зрозуміти, інші – навпаки.

Подаємо коментарі користувачів зі збереженням правпису.


Ігор Задорнов
Це напевно їхній пастор склав це прохання, скінчилися в них кошти викуповувати всіх своіх з сізо і відмазувати від тюрми. Це більше схоже на якийсь бред!!!

Аня Боровик То на машину вистачило коштів купити, а на адвоката вже не вистачає? ??!!

Віталій Зіневич
Більше на правду схоже. Віруючі життя та смерть сприймають простіше. Бог дав, Бог забрав. Співчуваю рідним загиблих та тяжко травмованим.

Алёна Жуковська Ужас просто немає слів...

Наталья Мелещук Зробив таке нехай відповідає йому мало даже 12 років.

Неля Петренко Мало мало в Східних країнах за таке на наступний день голову з плечей.

Володимир Ець Зайдіть на цей профіль в інстаграмі і почитайте коменти до фото! Та він просто невинний хлопчик по версіїї братів і сестер

Tetjana Mirkovec Не здивуюсь, якщо так і буду. Зроблять загиблого винним, таке в нас вміють. Ще є суд Божий

Аня Сергійчук Там в інстаграмі всі його жаліють. Пишуть щоб він тримався!

Евгения Ковтун Мій хлопець із-за його не обережності зараз знаходиться в реанімації! І цей пост мене зараз просто конкретно добив! Це не то що позор! Це для віруючої людини просто гріх!

Irka Borovets
Не розумію що тут поганого, в Діми є друзі і знайомі які його підтримують, тому що це біда не тільки для сімей загиблих, але й для сім'ї Дмитра... Адже ніхто від такої трагедії не застрахований, кожен із нас може бути на його місці!

Володимир Ець Погане тут одне. Він - ВБИВЦЯ. А вбивця має сидіти і відповідати за свої вчинки.

Евгения Ковтун Так а на що йому скидатися ???? Він в тяжкому стані!?? Абсурд!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому б цим віруючим не зібрати кошти на лікування потерпіллим' на похорон загиблим? і чим цей Діма відрізняється від харківської зайки
Відповісти
Він має відповідати по закону. Яке пробачити? Пробачення хай у жінки просить коли зрадить, а тут люди загинули.
Відповісти
Написано,що він порушив правила.Купив права,купив машину,а тепер ще допоможіть відкупитись?Він єдиний годувальник...А постраждалі і загиблі їхали на заробітки з хорошого життя,вони не є нічиїми годувальниками?
Відповісти
20 років і 11 дітей, він що хомячок совокупляється кожні 5 хвилин????
Відповісти
Це не його дiим , а сестри та брати!
Відповісти
Віруючі!В що вони вірять крім грошей.Не "ведіться" на ці маніпуляції.За такий злочин має бути пожиттєве увязнення з конфіскацією.А тут "спасите","помогите".Злочинець повинен бути покараний-все.
Відповісти
То нехай та громада, чи то секта самі допоможуть сім'ям постраждалих! Бо штунди ж допомагають своїмю
Відповісти
а ми православні приклад для наслідування?
скільки наших прихожан щодня нетверезими сідають за кермо?
допомагати у біді як добрий Самарянин , до цього закликає Святе Письмо.
і кожен з нас допоміг би своїм близьким в такій ситуації.
нехай Бог допоможе переннсти цю ситуацію всім учасникам цієї трагедії.

Відповісти
Не знаю звідки така думка, що тільки своїм, але те що допомагають сиротам, в дитячі будинки, вдовам, солдатам на передову, амуніція, провізія, все окрім зброї? знаю точно. І на рахунок сект - це пережитки совдепа. У нас християнська країна і церкви у нас поділяються на конфесії, а секти то у Вас в голові.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні