Працюють, як в Совку, - Савченко про волинську лікарню

8
-1
Працюють, як в Совку, - Савченко про волинську лікарню
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко вважає, що керівництво Іваничівської центральної районної лікарні не хоче думати про те, де знайти гроші на її утримання.

Про це стало відомо у вівторок, 10 липня, під час оперативної наради у голови Волинської ОДА.

Нагадаємо, раніше голова ОДА заявив, що Іваничам непотрібна велика п’ятиповерхова лікарня, мовляв краще переробити її на готель.

Після цього очільник лікарні написав заяву на звільнення.

«Всі знають, що Іваничівський – депресивний район. В районному центрі є лікарня на 5 поверхів, але район ще й має місто і всі їдуть лікуватись у Нововолинськ», - зауважив посадовець.

«У них думки є, що можна зробити. Наприклад, облаштувати невеличкий готель для тих, хто приїжджає лікуватись. Але ці думки вони бояться озвучувати. Вони, як в «совку» приходять і кажуть «дайте», - додав Савченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ржу не можу. мабуть лікарям іваничівської лікарні треба зробити голові ВОДА платну операцію по пересадці мозку
Відповісти
Це Ви (мікола), погарячкували. мікола? Так? Я думав Микола. Ну ладно...
Адже Савченко прав. Звикли за 80 років радянської влади чекати і просити. І це відноситься не тільки до Іваничівської лікарні. Вже на дворі 2018(!) рік. XXI століття! Вже і перебудова Горбачова пройшла і поїздки в Туреччину-Польщу з баулами пройшли... а Ви все ніяк від радянського гною не можете відхаркатись. Ау! Прокидайтеся мікола, Ви свою станцію давно проїхали!
Відповісти
А ВИ шуруєте не в ту сторону , манівцями і з виряченими очицями. СХАМЕНІТЬСЯ, поки не пізно
Відповісти
Савченко геть здурів? то лікарі а не бізнесмени
Відповісти
В школах негласно вчатб персонал: треба працювати з батьками... То тут типу так само шукати гроші? В пацієнтів?
Відповісти
Це жах. Якщо лікарні та школи почнуть самі заробляти на себе, пенсіонерів утримувати їх діти, то нафіг тоді нам податки сплачувати? Для того щоб утримувати владу? А нафіг вона нам тоді буде взагалі портібна.
Відповісти
ну що ви !!!!!! як же ж ми без тих упирів ?!!!!!! вони ж нам і безвіз зробили, щоб більше бабла на їхні зарплати привозили
Відповісти
Медицина - це бюджет. Савченко сам совок. Такі не виправляються. А корчить з себе лауреата нобелівської премії в будь-якій галузі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні