У волинській лікарні, яку пропонували переробити на готель, звільнився головний лікар

3
14
У волинській лікарні, яку пропонували переробити на готель, звільнився головний лікар
Екс-керівник Іваничівської центральної районної лікарні Петро Ципа звільнився.

У понеділок, 7-го травня колективу лікарні представили виконувача обов’язків головного лікаря Аллу Баранчук, - пише "Буг".

Нагадаємо, голова Волинської ОДА Олександр Савченко вважає, що в Іваничах не потрібна величезна лікарня на п’ять поверхів. Частину приміщення він запропонував переробити під готель.

«П’ятого травня підписане розпорядження на звільнення Петра Володимировича, адже він працював на контрактній основі» , – повідомила Алла Баранчук.

А вже сьомого травня було видане розпорядження голови Іваничівської районної ради, згідно якого Баранчук приступила до виконання обов’язків головного лікаря.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У волинській лікарні відповіли на закиди губернатора Савченка

У цей же день близько 10:00 Андрій Бадзюнь зібрав представників профспілки, завідуючих відділеннями і представив нового керівника.

Довідково
Алла Баранчук народилася у селі Лежниця Іваничівського району Волинської області 3-го липня 1971-го року. Навчалась у Ківерцівському медичному училищі. Працювала медсестрою у Нововолинській міській лікарні (терапевтичному відділенні). Потім продовжила навчання у Івано-Франківській медичній академії за спеціальністю “Лікувальна справа’’. З 2002-го року працює лікарем–офтальмологом у Іваничівській центральній районній лікарні, голова лікарської консультативної комісії. Із 2013-го року працює заступником головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності і завідуючим поліклінічного відділення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Савченко молодець. Грамотно підходить до дерибану різного майна. Зразу видно спеціаліста в таких справах.
Відповісти
А готель там дуже потрібен,прямо відбою нема від туристів...
Відповісти
Придурки хату чи квартиру під готель відасть а не лікарню
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні